Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Jakobsbergs Folkhögskola

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 91 recensioner

Sonja Wallgren
(5)
Jag får inspiration att prova nya saker och lär mig mycket nytt. Ser mycket fram emot fortsättningen!
Margaretha Böhlander
(5)
Bra lärare och pedagog och mycket bra uppläggning av kursen
Eva Norrby
(5)
Intressant- entusiasmerande undervisning och lärare
Bengt Jönsson Kommentar:
Tack, trevligt att höra!
Suzanne Odstam
(4)
Kursen är bra och intressant.Spännande ämnesområden som spänner över allt från renässansen till Hjalmar Söderberg.Givande med gruppdiskussioner. Bra undervisning och intressant att få ta del av så mångsidiga litteraturområden.Nöjd med kursen som helhet.
Gun-Britt Rostock
(5)
Kursen är väl förberedd inför lektionerna, varierad inom ämnena litteratur, historia och samhällsfrågor. Studiebesöken uppskattas mycket.
Bengt Jönsson Kommentar:
Härligt att du är nöjd!
Elev
(3)
Skolan kan vara lite tydligare med sin politik när man ansöker
J
(3)
Biologin, fysik och matten tycker jag fungerar bra, förutom att det kanske blir för lite eget arbete ibland. I kemin är det allvarliga problem med undervisningen då läraren inte kan förklara så att vi elever förstår och studieteknik tar upp alldeles för mycket lektionstid. Att ställa frågor uppmuntras ej av läraren, istället får man ofta en nega...
Visa mer
Ram
(5)
I Jakobsbergsfolkhögskola möter man fantastiska lärare som brinner för vetandet samt gör sitt yttersta för att inspirera sina deltagare att utvecklas kunskapsmässigt men också socialt. De finns alltid till hands oavsett om deltagaren behöver hjälp med sitt skolarbete eller personliga besvärligheter. Skolan sätter ett stort fokus på att deltagarn...
Bengt Jönsson Kommentar:
Tack för ditt fina omdöme.
Visa mer
Uroosa Nawaz
(4)
Gillar skolan och utbildningen.
Luis
(5)
Så omfattande och lärorik utbildning. Jag fick massa nya kunskaper samtidigt som jag fick träffa och lära känna andra härliga och fina kurskamrater!
Bengt Jönsson Kommentar:
Vi gläds över ditt omdöme. Lycka till med kunskapen i ditt kommande arbetsliv.
Magnus
(5)
Jag rekommenderar alla som vill skriva en fackbok att gå denna utbildning - oavsett om man tidigare givit ut något eller om man arbetar på sin debutbok. På kursen fick jag goda insikter i hur mitt språk och ämne tas emot av olika läsare och jag känner att mitt manus kommer vara mycket genomarbetat då jag kontaktar förläggare. Sök!
Bengt Jönsson Kommentar:
Tack för att du rekommenderar utbildning. Lycka till med din framtida utgivning.
elev513
(3)
Inte hjälpsamma för mina funktionshinder, men annars bra lärare och undervisning
Bengt Jönsson Kommentar:
Vi vill hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta gärna mig så försöker vi förbättra din situation.
Jonatan Röhlcke
(5)
Jag tycker att Jakobsbergs Folkhögskola är en fantastisk skola med fina värderingar och god pedagogik. På min kurs gör Jonas och Hanna-Linnea ett grymt jobb med att inspirera och lära deltagarna mer om processen kring att skriva en bok. Jag är väldigt nöjd med upplevelsen.
Bengt Jönsson Kommentar:
Det låter som vi är på rätt väg med utbildningen. Tack för ditt goda omdöme.
Noella
(5)
Jakobsbergs folkhögskola i sin helhet, tillsammans med lärare, har hjälpt mig att återfå studiemotivationen samt inspirerat mig och många andra att fortsätta fortsätta utbilda sig. Jag har nu en framtidsvision som jag aldrig trodde var möjlig.
Bengt Jönsson Kommentar:
Va glad jag blir att höra detta. Just det du skriver är ett av folkhögskolans mål. Lycka till!
C
(4)
Jag älskar utbildningen! Jag vill inte riktigt klaga för det känns som att det jag har svårt för kanske börjar förbättra sig. Men jag har haft lite svårt att lära mig kemin, för jag har inte kännt samma pedagogik från den läraren som jag kännt av de andra lärarna. Hon är bra på kemi men känns som att hon är lite ovan med tålamodet och hela pedag...
Bengt Jönsson Kommentar:
Jag förstår att visa ämnen kan vara svåra för en del av oss. Prata med din lärare på tu man hand så kanske ni kan göra upp en plan för din inlärning i kemin. Lycka till!
Visa mer
Five knights in a room and only one teacup
(4)
Maten på skolan är som att spela russian roulette, man vet inte om det kommer vara av bra kvalité eller inte. Tyvärr skulle jag säga att maten är bara av bra kvalité ca 3 gånger av 10. Vilket är synd att man inte bara att man spenderar ganska mycket pengar på något som man avskyr, men ocskå att jag slänger så mycket av maten. Jag slänger aldrig ...
Bengt Jönsson Kommentar:
Maten är viktig! Det är just därför vi har obligatorisk mat på skolan. Tyvärr har vi haft problem under hösten med kontinuiteten. I slutet av november började vår nya kock vilket vi gläds mycket åt. Själv känner jag att det blir bra nu.
Visa mer
Sara
(5)
Fantastisk kurs! Engagerade, kunniga lärare. Bra upplägg. Fint att en får möjlighet att läsa på distans och på halvfart (då många andra skolor kör heltid och på plats).
Bengt Jönsson Kommentar:
Va bra att du gillar vårt upplägg. Distansutbildningar ligger verkligen i tiden. Bra att man kan kombinera utbildning med annat. Lycka till!
Rahma
(3)
nöjd om utvecklingen
Roghaye
(4)
Det gick bra med den kursen och jag vidare
Bengt Jönsson Kommentar:
Grattis! Lycka till med nästa kurs!
Julija Jaronske
(1)
Gammal information som stämmer inte med nuvarande undersökningar. Bara fysisk närvaro som räknas (man eller ens barn kan inte bli sjuk), men inte aktiv deltagande och engagemang i ämnena, uppgifter, projekten. 0 problemlösning.
Bengt Jönsson Kommentar:
Vissa moment på kursen måste göras på plats, speciellt om det är grupparbete. Men det borde finnas moment man kan göra hemma vid behov. Prata med dina lärare och försök hitta en lösning. Lycka till i fortsättningen.
Viviana A
(5)
Det bästa beslutet jag har tagit är att börja på den här skolan. Jag har inte bara utvecklats personlighetsmässigt utan även fått tillfällen att använda min kreativa förmåga i uppgifter. Engagerade lärare som peppar en till max!
Bengt Jönsson Kommentar:
Vi tackar för ditt omdöme. Nu vet vi att vi ligger i fas med vårt mål och vision. Fortsätt med ditt positiva engagemang på kursen.
Flora Wiström
(5)
Jättenöjd!
Bengt Jönsson Kommentar:
Tack! Vi gläds. Lycka till med kommande utgivningar.
Bahareh Piran
(2)
Jag är tyvärr missnöjd med Kemi lektionera och hur min Kemi-lärare har sin lärarteknink. Eftersom Kemi är en av de viktiga ämne för oss som går till denna utbildning, är vi mycket bekymrad över kursen. Här har jag en konkret lista på saker som kunde bli betydligt bättre: -vi hör offtast inte vad vår lärare säger( väldigt låg ljud) - Får oft...
Bengt Jönsson Kommentar:
Tråkigt att höra att vissa ämnen inte fungerar för dig. Försök att lösa detta med din lärare. Vi vill göra det så bra som möjligt för dig. Lycka till!
Visa mer
Miss Piggy
(5)
Denna skola har verkligen kompetenta lärare med hög kunskapsnivå. Fantastiska möjligheter som ges här för att komma vidare i livet.
Tom Åkerblom
(5)
Fin skola med inspirerande studiemiljö, bra bemötande, spännande samarbeten, intressanta studiebesök och jättebra skolkök. Konst kursen har varit mångsidig och man har fått kunskap om många material och tekniker m.m. Lärorika uppgifter och bra lärare. Önskar att kursen varade en termin längre.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se