Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Jakobsbergs Folkhögskola

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 128 recensioner.

*
(5)
Mariana
(5)
Tydlig, tillåtande o uppmuntrande år Humlans vägledning för det egna bildskapandet. Uppskattar extra mkt hennes praktiska genomgångar för att komma framåt! Skulle gärna ha längre pass typ halva dagar. Tex kl 13-17!
CS
(3)
Jag tycker att alla ämnena är jätteintressanta, men jag hade behövt mer tid för varje moment. Jag har inte möjlighet att lägga så mycket tid som jag hade velat och behövt på varje moment eftersom att vi har flera uppgifter inom olika moment pågående samtidigt, och det gör tyvärr att jag känner mig stressad. Mycket synd för jag hade hoppats att d...
Visa mer
Hanna Bergenkull
(5)
Hjärtligt - väl organiserat - väl planerat - god kommunikation! Kan varmt rekommendera Fackbokskursen!
Oscar
(5)
En bra utbildning hittills. Det jag gillar mest är att man kommer nära varandra i klassen och får en bra känsla i gruppen. Dessutom får man jobba mycket praktiskt.
Ann-Catrin Rönnqvist
(4)
Roligt och stimulerande med det rika smörgåsbord av historia, litteratur och händelser. Spännande och givande med samtal och diskussioner. Känns bra att ha åldern inne så att detta är möjligt!
Sara
(3)
Det var bra, utan våran tema lärare hade ingen tydligt plan för terminen och dåligt återkoppling.
Britt Mölleryd
(4)
Jag saknar att vara i ”bildsalen” inte lika bra att vara i en ”lektionssal” detta innebär att det inte blir högsta betyg. Själva innehållet har varit bra och varierat och bra lärare, Humlan o de två vikarier. - tiden kortad med 30 min detta är ett minus.
Ingrid
(3)
Humlan är engagerad och duktig pedagog. Kursen har varit inspirerande. Nackdelen är att vi varit i kemikalien och bara kunnat jobba med teckning och akvarell .
Britt Englund
(5)
Det saknas en hel del bitar i mitt klassiska pussel. Torbjörn gör sitt absolut bästa för att jag ska hitta bitarna. Jättebra kurs. Denna termin två bra studiebesök med guide. Det har vi påpekat är ett måste vid studiebesök. Fikastunden fungerade bättre när vi kunde ha den i klassrummet. Ibland har det saknats frukt , vi betalar ju för fika och ...
Visa mer
Caroline
(5)
Lärarna är superprofessionella, formatet helt magiskt planerat och kunskapen du får är ovärderlig. Du får dela dina texter med andra elever som befinner sig i samma situation som du själv, och dessa blir dina närmsta följare för en tid. Ensam är inte stark - om du vill att din text ska bli exakt så som du önskar. Tillsammans hjälps ni åt und...
Visa mer
Karin
(5)
En ganska tuff kurs, men tack vare bra struktur och ordning och reda är det en av de bättre kurser jag gått på.
Annmarie Berg
(4)
Bra lärare, bra variation på ämnen, kul med studiebesök, lagom "läxor" och hemuppgifter, lagom lektionstid. Kanske tar redovisningen av hemuppgifterna lite för lång tid men annars är jag nöjd.
Ingrid
(5)
Stimulerande kulturellt ”smörgåsbord”. Väcker nya tankar med utvidgad kunskap o givande diskussioner. Härliga kursdeltagare o fikastund gör den inte sämre.
Eva Norrby
(5)
En trevlig och lärorik kurs med en engagerad lärare. Fortsätt!
Gun-Britt Rostock
(4)
Blandade teman, litteratur, historia, studiebesök.
Linus Pettersson
(5)
Gillar skolan. Bra lärare och miljön i skolan.
Elevht19
(5)
Nu har jag gått två terminer på Jakobsbergs folkhögskola och jag har älskat det! Det känns som lärarna tillsammans med oss kursare har jobbat på en sån trygg, fin och härlig miljö att befinna sig i. Det är minst sagt en utelämnande situation att ge ifrån sig texter man skrivit och lagt ner själ i, men jag har inte känt mig otrygg för en sekund, ...
Visa mer
Journaliststudent
(4)
Praktisk utbildning i journalistik. Bra att vi började skriva och öva på olika texter från dag ett. Bra med textsamtal och feedback. Skulle gärna övat mer på att skriva reportage, mer på rörlig bild, mer på radio och fått mer information om journalistfacket och frilans. Men vi har ju gått in på alla dessa teman och tiden är ju begränsad när utbi...
Visa mer
Elina Josefsson
(4)
Bra, lite stressigt att hinna med att göra allting
Margreth
(5)
Engagerad och kunnig Lärare.
Ingrid Svanberg
(3)
Upplevde Humlan som lite vag i början, men sen förstod jag hennes metod. Att det handlar om att prova sig fram. Alla var trevliga och vi hade mysigt tillsammans. Jag kom igång med teckning och akvarell.
Lena Lundberg
(3)
Trevlig stämning mellan deltagarna. Jag hade önskat en lite mer drivande tempo av kursen annars bra.
Birgitta E Andersson
(5)
Bra kursupplägg. Stimuletande kurs lärare deltagare o lärmiljö. Hög kompetens. Torbjörn bsra så kunnig. Tillägg, själv tillfrågades jag av min förra arb.plats om heltidsvik. Svårt beslut men joobet var i stot behov o jag valde jobba. Hoppas fä återkomma sedan till härliga jkb fhsk
Staffan Hållstam
(5)
Det är så glädjande, att det gives möjligheter för dem som mer eller mindre avslutat sitt arbetsliv få förkovra sig i de olika ämnen, som erbjudes i seniorkursens s. k. smörgåsbord! Stimulerande lektionstimmar under skicklig ledning! När jag litet skämtsamt tillfrågas av mina ickestuderande bekanta om vad jag skall bli, svarar jag: klokare!
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se