Inga recensioner än

Business & Hotel Management School

i Schweiz
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

B.H.M.S. Switzerland

Är du intresserad av att starta en fantastisk internationell karriär i gästfrihetens hemstad? Då är BHMS det rätta valet för dig! Business & Hotel Management School är ett schweiziskt universitet baserat i staden Luzern. BHMS har ett urbant campus i en av de vackraste städerna i den tyska delen av Schweiz. BHMS är en affärsskola och dess program är dedikerade till:

  • Hotel management
  • Global business
  • Culinary arts

Alla program på BHMS är utformade för internationella studenter och genomförs helt på engelska, medan du också kan lära dig tyska och franska samtidigt. För närvarande har BHMS cirka 100 olika nationaliteter på campus, vilket ger dig internationell exponering och möjlighet att bygga upp ett nätverk av vänner och framtida affärskontakter över hela världen.

Akademisk struktur:

Om du letar efter ett snabbt och praktiskt kandidatprogram för att kickstarta din karriär, då kan du sluta leta, BHMS finns här för dig!

Vårt unika kandidatprogram kan slutföras på bara tre terminer, där varje termin följs av en värdefull praktikupplevelse. För de som vill ta sin utbildning ännu längre, är vårt masterprogram en snabbväg som inkluderar en praktik efter bara en akademisk termin. BHMS erbjuder en omfattande utbildning som utrustar dig med de färdigheter och kunskaper du behöver för att lyckas, kombinerat med den verkliga världserfarenhet som arbetsgivare söker. Med vårt dubbla examensprogram får du en schweizisk och en brittisk kandidatexamen från BHMS och Robert Gordon University. Gör det smarta valet och starta din karriär idag med BHMS!

Schweiziska praktikplatser:

BHMS är det enda universitetet i Schweiz som garanterar praktikplatser vid antagning. Vi garanterar en betald praktikplats i Schweiz, men om du föredrar det kan vi också hjälpa dig att hitta praktikplatser över hela världen.

Internationell placering:

På BHMS tror vi att vår relation med våra studenter inte slutar vid examen. Som en värdefull medlem i vårt alumninätverk får du tillgång till en mängd olika möjligheter som kan hjälpa dig att ta din karriär till nästa nivå. Från exklusiva jobbannonser till värdefulla nätverksevenemang har BHMS-alumner tillgång till en mängd olika resurser som kan hjälpa dig att hålla kontakten med andra yrkesverksamma inom ditt område och hålla dina färdigheter skarpa. Och med vårt globala alumninätverk kan du utforska spännande jobbmöjligheter över hela världen.

CSN-finansiering:

På BHMS förstår vi vikten av att göra högre utbildning tillgänglig och överkomlig för alla studenter. Därför är vi stolta över att alla kurser är CSN-berättigade, vilket ger svenska studenter en otrolig möjlighet att finansiera sina studier på ett mycket fördelaktigt sätt. Låt inte ekonomiska begränsningar hindra dig från att fullfölja dina drömmar. Anmäl ditt intresse idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina akademiska ambitioner. Vårt expertteam är alltid tillgängligt för att svara på dina frågor och förse dig med all information du behöver.

För att lära dig mer om våra program och hur vi kan hjälpa dig att kickstarta din karriär inom Hotel management, global business eller culinary art, fyll i vårt kontaktformulär idag!


För mer information om Business & Hotel Management School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Business & Hotel Management School

Utbildningar

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Business & Hotel Management School

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nationality *

Hitta till utbildaren

Business & Hotel Management School

Baselstrasse 57
6003 Lucerne

Tel: +41772454798
Mobil +41772454798
www.bhms.ch

Highlights