Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Distans
Distans
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Startdatum: Startdatum när som helst (Online+MyStudies) - Distans
Master Management

Om utbildningen

Ta en masterexamen inom Management

En effektiv ledning ska idag vara flexibel, framtidsinriktad och progressiv. Men i och med  den internationella utvecklingen som globalisering och finansiella kriser, men även lokala evenemang och branschspecifika trender orsakat, förväntas synen av vad företagsstyrning innebär förändras.

Masterprogrammet inom Management adresserar den stora förändringen inom företagsstyrning och utökar dina specialistkompetenser för att förbereda dig för din framtida roll som chef. Oavsett om du tog examen i fysik, ingenjörsvetenskap eller humaniora – är det inte din bakgrund som spelar roll, det är din motivation att driva innovation och förändra saker till det bättre.

Masterprogrammmet inom Management ger dig möjlighet att få ytterligare kunskaper inom ekonomistyrning med en vetenskaplig och praktisk inriktning. Inga tidigare kunskaper i företagsekonomi krävs, och du kan välja på ett specialistområde inom internationell marknadsföring, ekonomi, redovisning, IT-ledning, Engineering Management, Big Data Management eller Ledarskap – med 100 % flexibilitet.

För mer information om M.A. Management + Majors, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

 • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
 • Prisvärda utbildningar
 • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med Speexx. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kursinnehåll

Termin 1

 • Managing in a Global Economy
 • Strategic Management
 • Elective
 • Advanced Research Methods
 • Operations and Information Management

Termin 2

 • Elective
 • Seminar: Managing People and Organizations
 • Master Thesis & Colloquium

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 50 % rabatt på dina studieavgifter

Använd koden MOTIVATION

ANSÖK NU

Om du anmäler dig senast den 14 juli kan du spara upp till 50% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

*Du kan börja när som helst.

*Denna rabatt är endast tillgänglig för onlinestudiemodellen.

IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....


Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: M.A. Management + Majors

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IU International University of Applied Sciences - SwedenRecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen M.A. Management + Majors från IU International University of Applied Sciences - Sweden, fyll i följande uppgifter: