Universitets- & högskoleutbildning

Bachelor’s Degree in Global Business Management

Längd
3 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Längd
3 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Videoreportage

Kommande starter

Välj mellan 8 startdatum

maj 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

juli 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

augusti 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

september 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

november 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

januari 2025

 • Klassrum
 • Schweiz

februari 2025

 • Klassrum
 • Schweiz

april 2025

 • Klassrum
 • Schweiz

Om utbildningen

3-årig BA Global Business Management

BHMS Business & Hotel Management School, tillsammans med Robert Gordon University (RGU), designade en snabb BA-examen i Schweiz utan att kompromissa med kvaliteten på studierna.

BA i Global Business Management-programmet ger studenterna akademiska kvalifikationer och en uppsättning färdigheter som är attraktiva för potentiella arbetsgivare, inom ett brett utbud av globala affärssektorer inom områden som internationell försäljning och marknadsföring; finans och kontroll; bankverksamhet; personalavdelning. Utexaminerade kan bli duktiga chefer inom områdena driftledning, supply chain management och administratörspositioner i regeringar och icke-statliga organisationer.

Programmet använder en rad olika undervisningsmetoder för att underlätta lärande. Kärnkunskaper täcks av föreläsningar och handledningar, med stöd av guidad läsning och ytterligare material på det virtuella campus Blackboard. Särskild omsorg ägnas åt att använda de mest effektiva undervisnings- och bedömningsmetoderna för varje modul.

Varaktighet: 36 månader

För mer information om Bachelor’s Degree in Global Business Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Antagningskrav:

 • Färdig gymnasieexamen
 • Färdig BHMS-examen eller motsvarande
 • IELTS 5.5 nivå eller motsvarande

För dem som inte uppfyller de engelska kraven erbjuder vi ett 10-veckors University English Foundation-program som är en intensivkurs utformad för gästfrihets- och kulinariska konststudenter - på grund- eller forskarnivå.

Praktikplatser

BHMS erbjuder praktisk branschutbildning

Varje termin följs av en praktikplats i en noggrant utvald schweizisk verksamhet. Denna betalda möjlighet ger studenterna värdefull arbetslivserfarenhet inom branschen, där de tillämpar de färdigheter de lärt sig under de föregående sex månaderna i skolan. BHMS tillhandahåller en dedikerad branschutbildningskoordinator för att stödja studenterna under hela deras utbildning. För att kvalificera sig för detta stöd måste studenterna uppfylla vissa kriterier, såsom goda betyg och närvaro. Löner för praktiken förhandlas mellan arbetsgivaren och Federal Employee Union, med den nuvarande värde på CHF 2 303 per månad brutto. Efter avdrag kan studenterna förvänta sig en genomsnittlig nettoinkomst på mellan CHF 1 200 och CHF 1 400 per månad.

Letar du efter internationell exponering?

BHMS kan hjälpa dig att uppnå detta mål med vårt globala nätverk av praktikmöjligheter på destinationer som Maldiverna, Miami, Paris, Singapore och Berlin. BHMS-placeringskontor arbetar nära varje student inom de första två veckorna av deras ankomst för att diskutera deras praktikpreferenser och den typ av företag de vill arbeta för, antingen i Schweiz eller utomlands. BHMS är engagerat i att hjälpa dig att uppnå dina drömmar om en sexmånaders praktik på en tropisk ö på Maldiverna eller andra spännande destinationer.

Vårt nätverk av internationella placeringsbyråer är specialiserade på att placera examensstudenter i Europa, Asien och Nordamerika och erbjuder karriär- och placeringsstödsmöjligheter för BHMS-examensstudenter. Dessutom erbjuder BHMS karriärs dagar för arbetsgivare att rekrytera direkt på campus och vi deltar i många karriärmässor för att exponera våra examensstudenter för globala karriärmöjligheter. Med BHMS är världen ditt ostron!

Kostnader

Upplev en internationell utbildning - Fullt finansierad av CSN

På BHMS förstår vi den ekonomiska börda som följer med att bedriva högre utbildning. Det är därför vi erbjuder en fullt finansierad internationell upplevelse som täcker alla kostnader som är förknippade med att studera på vår prestigefyllda skola. Ditt CSN-lån täcker mat och boende på vårt vackra campus, vilket ger en miljö som främjar lärande och en livlig gemenskapsatmosfär, undervisning och sjukförsäkring.

Utbildningen är fullt ackrediterad och berättigad till studiestöd genom CSN:s studiemedel. Med detta ekonomiska stöd kan du fullfölja dina utbildnings drömmar med tillförsikt, i vetskap om att dina utgifter täcks. Vårt team är tillgängligt för att ge ytterligare information och svara på alla frågor du kan ha, så tveka inte att fylla i intresseanmälans formuläret. Upptäck en utbildning i världsklass med BHMS, helt finansierad av CSN.

Kursinnehåll

Diplom: Hospitality Management (år 1)

Diploma in Hospitality Management utgör det första året till BA i Global Business Management och består av en intensiv studieperiod på 6 månader vid BHMS campus i Luzern, Schweiz, och en praktisk betald branschutbildningsperiod på 4-6 månader i Schweiz besöksnäring.

Programmet har ett dubbelt fokus på att utveckla en bred förståelse för de operativa aspekterna av den internationella hotellbranschen och bygga kunskap om viktiga affärs- och ledningsprinciper. Den består av en termin på 20 veckor och en 4-6 månaders betald praktik i Schweiz eller utomlands.

Högre examen: Hospitality Management (år 2)

Det andra året mot BA i Global Business Management består av en intensiv studieperiod på 6 månader på BHMS campus i Luzern, Schweiz och en betald industriutbildningsperiod på 4-6 månader i den schweiziska eller internationella besöksnäringen.

Detta andra år BA ger den kunskap som behövs för att främja en karriär inom global turism, gästfrihet och andra multinationella affärssektorer. Studenter fördjupar sin förståelse och färdigheter inom företagsledning med ämnen som inkluderar redovisning, försäljning och marknadsföring samt personalhantering. Efter att ha avslutat det tvååriga programmet vid BHMS kan studenterna välja att antingen följa BA i Hotel & Hospitality Management eller BA i Global Business Management sista året.

BA-examen: Global Business Management (år 3)

Det tredje året av det 3-åriga Bachelor of Arts-programmet, BA i Global Business Management, är baserat på en intensiv studieperiod på 20 veckor på BHMS campus i Luzern, Schweiz och en 3-6 månaders arbetslivserfarenhet i en schweizisk eller internationellt företagande. BHMS sköter programmet med RGU, som delar ut kandidatexamen till studenter som framgångsrikt genomför tredje året och klarar alla moduler.

Utexaminerade kan bli duktiga chefer som kan arbeta inom en rad offentliga och privata företag, inklusive fritidsanläggningar, hotell, nöjesparker, konferenser, utställningar och event management.

Reportage

Våga flytta utomlands för att studera och skapat vänner för livet över hela världen

Intervju med Carl som har studerat Bachelor i Global business management på BHMS.

- Det som fick mig att ansöka till BHMS är att jag var ute efter en internationell skola som hade ett bra upplägg med både praktik och studier. 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bachelor’s Degree in Global Business Management

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Carl
16 okt 2023
Riktigt bra skola

Jag har gått färdigt mitt andra år nu på BHMS och jag är så nöjd med mitt beslut att studera här. Jag känner att det är det bästa beslutet jag kunde tagit för min karriär.

Business & Hotel Management School
Baselstrasse 57
6003 Lucerne

B.H.M.S. Switzerland

Är du intresserad av att starta en fantastisk internationell karriär i gästfrihetens hemstad? Då är BHMS det rätta valet för dig! Business & Hotel Management School är ett schweiziskt universitet baserat i staden Luzern. BHMS har ett urbant campus i...

Läs mer om Business & Hotel Management School och visa alla utbildningar.

Highlights