Våga flytta utomlands för att studera och skapat vänner för livet över hela världen

Carl Nihleen

Vad har du studerat?

Jag har studerat en Bachelor i Global business management

Vem är du?

Mitt namn är Carl jag är 23 år gammal kommer från Halmstad och pluggar just nu mitt sista år på BHMS i global business management. På min fritid älskar jag att vara i naturen och fiska. Jag älskar sport och spelade handboll i 11 år hemma i Sverige samt spelar Golf när jag finner mig tiden till det. På min fritid gillar jag att umgås med mina vänner, resa och se nya platser samt njuta av naturen.

Vad fick dig att söka till utbildningen?

Det som fick mig att ansöka till BHMS är att jag var ute efter en internationell skola som hade ett bra upplägg med både praktik och studier. Jag letade även efter en skola som hade en stor bredd på sina elever med folk från hela världen. Detta är punkter som BHMS tickade av utan problem för mig och det var det som fick mig att vilja gå där.

Vilka är dina favoritämnen i skolan?

Mina favoritämnen i skolan har alltid varit de ämnen som är lite mer ekonomiskt baserade. I gymnasiet var det företagsekonomi.

Vilka är de största fördelarna med din skola?

De största fördelarna med BHMS är hur internationell skolan är samt hur upplägget är med studier och praktik. Detta har öppnat upp världen så mycket mer än vad jag kunde tro samt gett mig en god start på min internationella karriär.

Vad tycker du om staden och studentlivet?

Luzern är en helt underbar stad med allt man kan tänka sig. Studentlivet väldigt roligt. Det som gör studentlivet unikt och roligt är att alla elever bor i skolans byggnader vilket gör att man umgås och gör många saker tillsammans. Vill man gå ut kan man göra det, vill man sitta med sina vänner och spela spel kan man det.

Vad vill du göra efter utbildningen?

Efter min utbildning vill jag arbeta på ett större internationellt företag i Schweiz där jag arbetar med inköp och företagsutveckling.

Vilka mål vill du nå med dina studier? 

Mitt mål med mina studier var att få en bra väg in i den internationella marknaden och få kontakter i större företag runt om i världen för att underlätta i min karriär.

Har du några tips och råd till andra studenter som vill börja studera?

Det bästa tips och råd jag kan ge är att man måste våga chansa på något, det är svårt att ta steget ibland men våga ta chansen.

Är det något mer du vill tillägga?

Våga flytta utomlands för att studera, det är och har varit en av de bästa perioderna i mitt liv hittills och jag har skapat vänner för livet över hela världen och den känslan är underbar.



Läs mer om Business & Hotel Management School

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Business & Hotel Management School

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.