Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Master’s Degree in International Hospitality Business Management

Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Videoreportage

Kommande starter

Välj mellan 4 startdatum

maj 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

augusti 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

november 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

februari 2025

 • Klassrum
 • Schweiz

Om utbildningen

M.Sc. Examen i International Hospitality Business Management

M.Sc.programmen är utformade för att ge akademiker, eller de som vill utveckla sin karriärväg, möjligheten att förbättra sina gästfrihetskunskaper och kapaciteter med en högre kvalifikation som kan påskynda karriärutvecklingen. Genom sitt val av väg kommer studenterna att exponeras för en mängd olika fallstudier och affärskoncept för att utveckla de kunskaper och kompetenser som behövs för en framgångsrik karriär inom hotellbranschen, service och bredare affärssektorer.

För mer information om Master’s Degree in International Hospitality Business Management , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.
Highlights

Så ansöker du

Antagningskrav

 • Kandidatexamen i någon disciplin, eller BHMS
  PG Diploma, eller RGU Graduate Certificate
 • IELTS 6.0 eller motsvarande

Forskningsprojekt / avhandling

Studenterna måste genomföra ett forskningsprojekt eller en avhandling under sin branschutbildning för att slutföra sina slutliga masterpoäng. Detta gör att eleverna kan utveckla och presentera en djupgående, kritisk forskning om ett gästfrihetsämne som de väljer.

Kostnader

Upplev en internationell utbildning - Fullt finansierad av CSN

På BHMS förstår vi den ekonomiska börda som följer med att bedriva högre utbildning. Det är därför vi erbjuder en fullt finansierad internationell upplevelse som täcker alla kostnader som är förknippade med att studera på vår prestigefyllda skola. Ditt CSN-lån täcker mat och boende på vårt vackra campus, vilket ger en miljö som främjar lärande och en livlig gemenskapsatmosfär, undervisning och sjukförsäkring.

Utbildningen är fullt ackrediterad och berättigad till studiestöd genom CSN:s studiemedel. Med detta ekonomiska stöd kan du fullfölja dina utbildnings drömmar med tillförsikt, i vetskap om att dina utgifter täcks. Vårt team är tillgängligt för att ge ytterligare information och svara på alla frågor du kan ha, så tveka inte att fylla i intresseanmälans formuläret. Upptäck en utbildning i världsklass med BHMS, helt finansierad av CSN.

Praktikplatser

BHMS erbjuder praktisk branschutbildning

Varje termin följs av en praktikplats i en noggrant utvald schweizisk verksamhet. Denna betalda möjlighet ger studenterna värdefull arbetslivserfarenhet inom branschen, där de tillämpar de färdigheter de lärt sig under de föregående sex månaderna i skolan. BHMS tillhandahåller en dedikerad branschutbildningskoordinator för att stödja studenterna under hela deras utbildning. För att kvalificera sig för detta stöd måste studenterna uppfylla vissa kriterier, såsom goda betyg och närvaro. Löner för praktiken förhandlas mellan arbetsgivaren och Federal Employee Union, med den nuvarande värde på CHF 2 303 per månad brutto. Efter avdrag kan studenterna förvänta sig en genomsnittlig nettoinkomst på mellan CHF 1 200 och CHF 1 400 per månad.

Letar du efter internationell exponering?

BHMS kan hjälpa dig att uppnå detta mål med vårt globala nätverk av praktikmöjligheter på destinationer som Maldiverna, Miami, Paris, Singapore och Berlin. BHMS-placeringskontor arbetar nära varje student inom de första två veckorna av deras ankomst för att diskutera deras praktikpreferenser och den typ av företag de vill arbeta för, antingen i Schweiz eller utomlands. BHMS är engagerat i att hjälpa dig att uppnå dina drömmar om en sexmånaders praktik på en tropisk ö på Maldiverna eller andra spännande destinationer.

Vårt nätverk av internationella placeringsbyråer är specialiserade på att placera examensstudenter i Europa, Asien och Nordamerika och erbjuder karriär- och placeringsstödsmöjligheter för BHMS-examensstudenter. Dessutom erbjuder BHMS karriärs dagar för arbetsgivare att rekrytera direkt på campus och vi deltar i många karriärmässor för att exponera våra examensstudenter för globala karriärmöjligheter. Med BHMS är världen ditt ostron!

Reportage

Våga flytta utomlands för att studera och skapat vänner för livet över hela världen

Intervju med Carl som har studerat Bachelor i Global business management på BHMS.

- Det som fick mig att ansöka till BHMS är att jag var ute efter en internationell skola som hade ett bra upplägg med både praktik och studier. 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Master’s Degree in International Hospitality Business Management

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Business & Hotel Management School
Baselstrasse 57
6003 Lucerne

B.H.M.S. Switzerland

Är du intresserad av att starta en fantastisk internationell karriär i gästfrihetens hemstad? Då är BHMS det rätta valet för dig! Business & Hotel Management School är ett schweiziskt universitet baserat i staden Luzern. BHMS har ett urbant campus i...

Läs mer om Business & Hotel Management School och visa alla utbildningar.