Visa studentum.se som: Mobil

SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS- Swiss Hotel Management School

Är du intresserad av att studera hotel management i Schweiz? Swiss Hotel Management School är känt som en av världens främsta skolor och erbjuder en renodlad hotel management utbildning där du som student skolas att bli en framgångsrik internationell hotellchef.

Schweiz största engelskspråkiga hotellskola 

På Swiss Hotel Management School, Schweiz största engelskspråkiga hotellskola erbjuds studenterna ett stort urval av akademiska utbildningsprogram i världsklass inom Hotel Management eller Events Management. Hotellutbildningarna kombinerar teoretiska och praktiska moment samt inkluderar två betalda praktikperioder där studenterna får värdefull branscherfarenhet.

Den världsberömda ”Swiss Hospitality Touch”

Skolans två campus ligger i Cauz och Leysin. Här samlas studenter från över 80 nationaliteter, vilket gör studentlivet på campus till en mångkulturell och spännande plats som definitivt kommer ge dig minnen och vänner för livet! Och framtida kollegor inom hotel management! Dessutom är studenter från Swiss Hotel Management School väldigt attraktiva på arbetsmarknaden, mycket tack vare att deras kunskaper präglas av den världsberömda ”Swiss Hospitality Touch” som kommit att bli så populär bland rekryterare världen över.

Efter tre år på Swiss Hotel Management School får du:

•   1 års betald arbetslivserfarenhet från hotellbranchen världen över

•   2 rekommendationsbrev

•   En Bachelor i International Hospitality Management från University of Derby i England

•   Swiss Hotel Management School Bachelor i International Hospitality Management

•   Ett nätverk av internationella hotell kontakter 

Efter tre år på Swiss Hotel Management School blir du: 

•   Redo för en internationell karriär inom hotellbranschen

•   Supervisor, General Manager, Redo för Trainee-programmet Management Trainee*

•   Berest med arbetslivserfarenhet från arbete utomlands

•   Självsäker och kompetent

Betald Praktik inom hotel management

Bo granne med Empire State Buildning i New York eller känna pulsen på Londons gator? Under de första två åren ingår två terminer (totalt ett år) betald praktik. Praktikterminerna garanteras av skolan och du är fri att göra dem vart du vill i världen. Swiss Hotel Management Schools rekryteringsexperter hjälper dig att hitta praktikplatser i länder som
passar just ditt intresseområde.

Eleverna har möjlighet att göra sin praktik, inte bara på hotell, utan även inom många andra spännande områden. 

CSN 

Samtliga utbildningar på Swiss Hotel Management School är CSN-berättigade, vilket gör finansieringen av studierna mycket fördelaktig för svenska studenter. 

Är du orolig för CSNs ändringar till ett mindre förmånligt studiemedelsystem för studier utomlands? Vi vet hur viktigt CSNs studiestöd är och anpassar oss därför helt och hållet till dessa ändringar för att du som student inte skall påverkas. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.

* Management Trainee (trainee-program med de stora kedjorna där studenten går bredvid en chef i 12-18 månader för att sedan anta en mellanchefsposition på ett internationellt 5 stjärnigt hotell)

Om du redan har en bachelor 

Har du redan en Bachelor och vill ta nästa steg i karriären? Swiss Hotel Management School erbjuder examinerade akademiker en magisterexamen i Hospitality Management samt en mängd olika spännande diplomutbildningar på Postgraduate-nivå.


För mer information om SHMS – Swiss Hotel Management School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - SHMS – Swiss Hotel Management School

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med SHMS – Swiss Hotel Management School

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Videoreportage

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 4 recensioner.

Jonna Enarsson
(5)
Hej. Jag går just nu 2:a året på SHMS och jag är helnöjd,ångrar inte en sekund. De e en fantastisk utbildning där du lär dig allt inom Hotel, management, hospitality och hur man planerar och håller ett event. Man går ett halvår på skolan o sen ett halvår ute på praktik, om du inte väljer ett år då😉 Om du har pasion för hospitality och männis...
Visa mer
Johanna-Jensen Carlen
(4)
Jag har i hela mitt liv älskat service och hotell miljön och med en utbildning i Schweiz är dina möjligheter oändliga. Swiss Hotel Management School är en av de vackraste skolorna i världen och lärarna är fantastiska! Jag vet att jag tog helt rätt beslut när jag valde att studera på denna skola!
Amanda Gustafsson
(4)
Den här skolan har en hög standard på sina utbildningar och lär ut värdefull information för framtiden. Personligen är jag nöjd med utbildningen men är också lite besviken på nivån på vissa av studenterna och deras ambitioner.

Kontaktuppgifter till SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Caux Palace
CH-1824 Caux

Beställ information

För att få mer information om SHMS – Swiss Hotel Management School via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,2)
Baseras på 4 recensioner.