Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Inga recensioner än

Master’s Degree in Global Business Management

Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
augusti 2023 (+4 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
augusti 2023 (+4 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

Välj mellan 4 startdatum

augusti 2023

  • Klassrum
  • Schweiz

november 2023

  • Klassrum
  • Schweiz

februari 2024

  • Klassrum
  • Schweiz

maj 2024

  • Klassrum
  • Schweiz

Om utbildningen

M.Sc.Examen Global Business Management

M.Sc.i Global Business Management riktar sig till studenter med en kandidatexamen, med eller utan yrkeserfarenhet. Det ger en förståelse för ekonomisk och mänsklig ledning i dagens globala och snabbrörliga miljö. Det ger en innovativ utbildning på hög nivå för att göra det möjligt för studenter att förvärva färdigheter och disciplin för positioner som chefer inom tjänstesektorn eller i ett brett spektrum av andra branscher.

För mer information om Master’s Degree in Global Business Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Antagningskrav

  • Kandidatexamen i någon disciplin, eller BHMS PG Diploma, eller RGU Graduate Certificate
  • IELTS 6.0 eller motsvarande

Praktikplatser

BHMS erbjuder praktisk branschutbildning

Varje termin följs av en praktikplats i en noggrant utvald schweizisk verksamhet. Denna betalda möjlighet ger studenterna värdefull arbetslivserfarenhet inom branschen, där de tillämpar de färdigheter de lärt sig under de föregående sex månaderna i skolan. BHMS tillhandahåller en dedikerad branschutbildningskoordinator för att stödja studenterna under hela deras utbildning. För att kvalificera sig för detta stöd måste studenterna uppfylla vissa kriterier, såsom goda betyg och närvaro. Löner för praktiken förhandlas mellan arbetsgivaren och Federal Employee Union, med den nuvarande värde på CHF 2 303 per månad brutto. Efter avdrag kan studenterna förvänta sig en genomsnittlig nettoinkomst på mellan CHF 1 200 och CHF 1 400 per månad.

Letar du efter internationell exponering?

BHMS kan hjälpa dig att uppnå detta mål med vårt globala nätverk av praktikmöjligheter på destinationer som Maldiverna, Miami, Paris, Singapore och Berlin. BHMS-placeringskontor arbetar nära varje student inom de första två veckorna av deras ankomst för att diskutera deras praktikpreferenser och den typ av företag de vill arbeta för, antingen i Schweiz eller utomlands. BHMS är engagerat i att hjälpa dig att uppnå dina drömmar om en sexmånaders praktik på en tropisk ö på Maldiverna eller andra spännande destinationer.

Vårt nätverk av internationella placeringsbyråer är specialiserade på att placera examensstudenter i Europa, Asien och Nordamerika och erbjuder karriär- och placeringsstödsmöjligheter för BHMS-examensstudenter. Dessutom erbjuder BHMS karriärs dagar för arbetsgivare att rekrytera direkt på campus och vi deltar i många karriärmässor för att exponera våra examensstudenter för globala karriärmöjligheter. Med BHMS är världen ditt ostron!

Kostnader

Upplev en internationell utbildning - Fullt finansierad av CSN

På BHMS förstår vi den ekonomiska börda som följer med att bedriva högre utbildning. Det är därför vi erbjuder en fullt finansierad internationell upplevelse som täcker alla kostnader som är förknippade med att studera på vår prestigefyllda skola. Ditt CSN-lån täcker mat och boende på vårt vackra campus, vilket ger en miljö som främjar lärande och en livlig gemenskapsatmosfär, undervisning och sjukförsäkring.

Utbildningen är fullt ackrediterad och berättigad till studiestöd genom CSN:s studiemedel. Med detta ekonomiska stöd kan du fullfölja dina utbildnings drömmar med tillförsikt, i vetskap om att dina utgifter täcks. Vårt team är tillgängligt för att ge ytterligare information och svara på alla frågor du kan ha, så tveka inte att fylla i intresseanmälans formuläret. Upptäck en utbildning i världsklass med BHMS, helt finansierad av CSN.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Master’s Degree in Global Business Management

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nationality *
Business & Hotel Management School
Baselstrasse 57
6003 Lucerne

B.H.M.S. Switzerland

Är du intresserad av att starta en fantastisk internationell karriär i gästfrihetens hemstad? Då är BHMS det rätta valet för dig! Business & Hotel Management School är ett schweiziskt universitet baserat i staden Luzern. BHMS har ett urbant campus i...

Läs mer om Business & Hotel Management School och visa alla utbildningar.

Highlights