Universitets- & högskoleutbildning

M.Eng. Engineering Management

IU International University of Applied Sciences - Sweden, i Berlin (+1 orter)
Längd
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst (+2 starter)
Utbildningsform
Distans, Klassrum
Längd
12-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst (+2 starter)
Utbildningsform
Distans, Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

M.Eng. Engineering Management

Ta en masterexamen inom Engineering Management

Skickliga ingenjörer är ständigt efterfrågade över hela världen, och ingenjörer som kan leda team och projekt i ännu högre grad. Utbilda dig till att vara en unik kandidat för globala företag genom att utveckla dina ledaregenskaper i internationella ingenjörsprojekt.

Med det unika fokus på internationalitet som erbjuds IU-studenter har du möjlighet att ta din karriär till nästa nivå. Kombinera tekniskt kunnande med managementteori och psykologi, och utforska ett brett spektrum av ämnen, såsom prestationsmätning, produktutveckling och strategisk ledning – allt detta får du i utbildningen inom Engineering Management.

Bygg dina kunskaper och förmågor i en praktisk inlärningsmiljö, där du får alla verktyg du behöver för att lyckas. Vänta inte – investera i din framtid nu.

För mer information om M.Eng. Engineering Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 startdatum

Startdatum när som helst

 • Klassrum
 • Berlin

Startdatum när som helst (Online+MyStudies)

 • Distans
 • Distans

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

 • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
 • Prisvärda utbildningar
 • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med IU engelska kurser. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 35% rabatt på dina studieavgifter

Nu kan du spara upp till 35% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

 • Rabatt för onlinestudiemodellen: 35%
 • Rabatt för klassrumsstudier: 25%

*Du kan börja när som helst.

Framtidsutsikter

När du har tagit din masterexamen i Engineering Management kommer du att kunna tillämpa dina färdigheter i ett brett utbud av positioner. Övervaka komplexa projekt som chef, leda team och erbjuda stöd och bedömningar, arbeta med produktutveckling eller kontrollera och granska industriell finansverksamhet.

Du kommer utveckla förmågan att vara nyckelfiguren i att optimera, analysera och övervaka produktions- och ingenjörsprocesser för internationella företag, och utveckla resultatdrivna performance reviews.

Din djupa förståelse för IoT och Industry 4.0 principer och teknologier kommer att göra dig till den ultimata kandidaten för företag som vill expandera i dessa riktningar, antingen som en extern konsult eller en intern projektledare. Ditt ledningskunnande kommer hjälpa dig att etablera moderna och effektiva arbetsprotokoll på vilken produktionsavdelning som helst.

Hitta rätt position för dig i skärningspunkten mellan management och teknik – ta en masterexamen i Engineering Management och ta kontroll över din professionella framtid. Med en masterexamen i Engineering Management kan du arbeta som...

 • Project Engineer
 • Engineering Project Manager
 • Product Development Manager

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about this program, M.Eng. Engineering Management? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....

Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights