Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

MBA (Masters in Business Administration)

Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2024 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Videoreportage

Kommande starter

Välj mellan 2 startdatum

september 2024

  • Klassrum
  • Schweiz

april 2025

  • Klassrum
  • Schweiz

Om utbildningen

MBA (Masters in Business Administration)

BHMS Business & Hotel Management School, tillsammans med York St. John University, erbjuder en MBA-examen för unga yrkesverksamma för att förbättra sina ledningskunskaper och kapaciteter genom tillämpat lärande med hjälp av fallstudier, grupparbete och verkliga affärsexempel.

Schweiz är världsberömt för sina högkvalitativa tjänstesektorer, hotell- och turismsektorn och innovationer inom ett antal områden. Studenter har därför möjlighet att följa en modern läroplan för att få fokuserad insikt och färdigheter i viktiga affärspraxis och utforska ett brett utbud av multisektoriell utveckling genom fallstudier, datahantering och projekt för att säkerställa att lärandet tillämpas och av verkligt karriärvärde.

Det dubbla MBA-programmet består av ett intensivt studieblock på 6 månader, heltidsstudier som följs av en oberoende forskningsutredning, vilket gör att studenterna kan bedriva en fördjupad studie av ett område som är relevant för deras framtid. Forskningen kan slutföras tillsammans med en praktikperiod på 6 månader i Schweiz eller utomlands för studenter som vill skaffa sig ytterligare arbetslivserfarenhet innan de fortsätter på sitt karriärspår. Alternativt kan studenterna återgå till en heltidstjänst under denna fas av programmet.

Detta program är lämpligt för kandidater som har en kandidatexamen eller betydande chefserfarenhet och som vill komma in eller få befordran inom en viss bransch eller sektor.

För mer information om MBA (Masters in Business Administration) , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.
Highlights

Så ansöker du

Antagningskrav

  • Kandidatexamen i vilken disciplin som helst
  • Minst två års arbetslivserfarenhet på heltid
  • IELTS 6.0 nivå eller motsvarande

Praktikplatser

BHMS erbjuder praktisk branschutbildning

Varje termin följs av en praktikplats i en noggrant utvald schweizisk verksamhet. Denna betalda möjlighet ger studenterna värdefull arbetslivserfarenhet inom branschen, där de tillämpar de färdigheter de lärt sig under de föregående sex månaderna i skolan. BHMS tillhandahåller en dedikerad branschutbildningskoordinator för att stödja studenterna under hela deras utbildning. För att kvalificera sig för detta stöd måste studenterna uppfylla vissa kriterier, såsom goda betyg och närvaro. Löner för praktiken förhandlas mellan arbetsgivaren och Federal Employee Union, med den nuvarande värde på CHF 2 303 per månad brutto. Efter avdrag kan studenterna förvänta sig en genomsnittlig nettoinkomst på mellan CHF 1 200 och CHF 1 400 per månad.

Letar du efter internationell exponering?

BHMS kan hjälpa dig att uppnå detta mål med vårt globala nätverk av praktikmöjligheter på destinationer som Maldiverna, Miami, Paris, Singapore och Berlin. BHMS-placeringskontor arbetar nära varje student inom de första två veckorna av deras ankomst för att diskutera deras praktikpreferenser och den typ av företag de vill arbeta för, antingen i Schweiz eller utomlands. BHMS är engagerat i att hjälpa dig att uppnå dina drömmar om en sexmånaders praktik på en tropisk ö på Maldiverna eller andra spännande destinationer.

Vårt nätverk av internationella placeringsbyråer är specialiserade på att placera examensstudenter i Europa, Asien och Nordamerika och erbjuder karriär- och placeringsstödsmöjligheter för BHMS-examensstudenter. Dessutom erbjuder BHMS karriärs dagar för arbetsgivare att rekrytera direkt på campus och vi deltar i många karriärmässor för att exponera våra examensstudenter för globala karriärmöjligheter. Med BHMS är världen ditt ostron!

Kostnader

Upplev en internationell utbildning - Fullt finansierad av CSN

På BHMS förstår vi den ekonomiska börda som följer med att bedriva högre utbildning. Det är därför vi erbjuder en fullt finansierad internationell upplevelse som täcker alla kostnader som är förknippade med att studera på vår prestigefyllda skola. Ditt CSN-lån täcker mat och boende på vårt vackra campus, vilket ger en miljö som främjar lärande och en livlig gemenskapsatmosfär, undervisning och sjukförsäkring.

Utbildningen är fullt ackrediterad och berättigad till studiestöd genom CSN:s studiemedel. Med detta ekonomiska stöd kan du fullfölja dina utbildnings drömmar med tillförsikt, i vetskap om att dina utgifter täcks. Vårt team är tillgängligt för att ge ytterligare information och svara på alla frågor du kan ha, så tveka inte att fylla i intresseanmälans formuläret. Upptäck en utbildning i världsklass med BHMS, helt finansierad av CSN.

Kursinnehåll

BHMS MBA Specialiseringar

BHMS erbjuder tre olika inriktningar vid sidan av det allmänna MBA-programmet som följer modern och progressiv läroplan.

International Hospitality Management

Specialiseringen International Hospitality Management ger ett varierat och stimulerande studieprogram som gör det möjligt för studenter att till fullo uppskatta mångfalden och komplexiteten i global gästfrihet. Det ger en strukturerad genomgång av den internationella industrin och de viktigaste miljöerna och värdmarknaderna, där affärer utvecklas och bedrivs. Dessutom utforskar den egenskaperna av globalisering och global gästfrihet, politiska, ekonomiska, sociokulturella, tekniska, ekologiska och reglerande miljöer där global gästfrihetshantering äger rum.

Innovation and Entrepreneurship

Specialiseringen Innovation and Entrepreneurship är utformad för att få insikt i essensen av nya affärsidéer och entreprenörskap för att utrusta studenter med den speciella kompetens som krävs för att skapa en ny affärssatsning. Den fokuserar speciellt på de områden som stödjer hela uppstartsprocessen, såsom utveckling av unika och nya affärsidéer, modeller och processer, utarbetande och inlämnande av en affärsplan, identifiering av företagets konkurrensfördelar och värdeskapandeprocessen av innovation för samhället.

Global Marketing

I specialiseringen Global Marketing undersöker studenterna möjligheterna som erbjuds av digitala verktyg och viktiga sociala medieplattformar inklusive Facebook, Twitter, LinkedIn för att förbättra marknadsföringskampanjer. Kulturella och geografiska variationer i SoMe-användning och konventioner och affärskonsekvenserna utforskas också samt omsätts i praktiken genom utvecklingen av en internationell SoMe-kampanj.

Reportage

Våga flytta utomlands för att studera och skapat vänner för livet över hela världen

Intervju med Carl som har studerat Bachelor i Global business management på BHMS.

- Det som fick mig att ansöka till BHMS är att jag var ute efter en internationell skola som hade ett bra upplägg med både praktik och studier. 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: MBA (Masters in Business Administration)

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Business & Hotel Management School
Baselstrasse 57
6003 Lucerne

B.H.M.S. Switzerland

Är du intresserad av att starta en fantastisk internationell karriär i gästfrihetens hemstad? Då är BHMS det rätta valet för dig! Business & Hotel Management School är ett schweiziskt universitet baserat i staden Luzern. BHMS har ett urbant campus i...

Läs mer om Business & Hotel Management School och visa alla utbildningar.