Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Om skolan

NBI/Handelsakademin är en av Sveriges mest etablerade yrkeshögskolor. Vi har utbildat flera tusen studerande inom YH/KY sedan starten 1996. Vårt starka nätverk inom näringslivet och lång erfarenhet av vuxenutbildning har gett oss de rätta verktygen för att våra studerande skall kunna nå sina mål i yrkeslivet.

I december 2020 slog vi ihop våra två yrkeshögskolor NBI och Handelsakademin till en. Genom åren har vi funnits på en rad orter, men i dag finns vi i Göteborg, Halmstad, Malmö, Luleå/Gällivare och Växjö. Våra kärnområden är IT & Tech, Inköp, Logistik, Ekonomi & Juridik samt Bygg & Anläggning.

Under åren har vi byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på olika sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet inom sina respektive områden.

Vår strävan är att göra skillnad och förändra livet för människor. Vi vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö.

Vi ingår i utbildningskoncernen JoyEducation AB.


För mer information om NBI - Handelsakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med NBI - Handelsakademin

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: NBI - Handelsakademin

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

NBI - Handelsakademin

Redegatan 1H
426 77 Västra Frölunda

Tel: 0317046700
www.nbi-handelsakademin.se


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 2 recensioner.

BettyBoop83

En kanonutbildning, som gett mig massor av nya perspektiv på ledarskap och verksamhetsutveckling.

Linda Palinkas
Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från NBI - Handelsakademin, fyll i följande uppgifter: