Visa studentum.se som: Mobil

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor!

Vi ger dig:

Gratis rådgivning
Vi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra erfarna rådgivare hjälper dig att hitta en språkskola som passar just dig!

Kontakta oss för att boka gratis rådgivning på vårt kontor eller ställ dina frågor direkt per mail eller telefon.

Skolor och program av hög kvalitet
Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och vi har besökt hundratals skolor och arbetsarrangörer runt om i världen. Vår målsättning är att erbjuda kvalitet till bästa möjliga pris. Skolorna vi jobbar med är godkända av kvalitetsorganisationer som Eaquals, IALC, British Council, Souffle, Ceele etc. Vi följer regelbundet upp skolornas kvalitet genom utvärderingar och besök. Blueberry är också certifierad partneragent inom IALC och medlem i ALTO en internationell intresseorganisation för språkresebyråer och språkskolor.

Trygghet
En stor fördel med att boka genom Blueberry är att du då får svenska konsumentregler på alla program som betalas direkt till oss. Det innebär bl.a. att om något går galet eller om det är något du inte är nöjd med så har du möjlighet att ta upp problem med oss eftersom vi är din arrangör. Bokar man själv så gäller istället det lokala landets regler.

Vi har genom vårt långa samarbete med skolorna byggt upp en viktig relation. Vi finns till hands för att hjälpa dig vid eventuella problem och skolorna lyssnar direkt på vad vi säger. En ensam student kan ha det mycket svårare.

Snabb service
Vår målsättning är att alltid ge dig bästa möjliga service på snabbast möjliga tid. Pröva oss gärna! När du bestämt dig för var du vill åka och anmält dig till oss så sköter vi det mesta. Förutom att boka program och boende åt dig så hjälper vi även till med CSN, försäkring samt information om visum, ankomst och mycket annat. Vi försöker också ge dig så mycket information som möjligt redan här på vår webbsida.

Förmånliga priser och villkor
Vi strävar efter att hålla så låga priser som möjligt för att ge dig pengar över till annat. På de språkkurser vi erbjuder sätter vi priser i svenska kronor. Tack vare våra förmånliga avtal kan vi ofta ge dig samma eller lägre pris än skolorna själva. Missa inte att vi på våra språkresor också ger en lägsta pris-garanti.

Om du ändå har svårt att få pengarna att räcka till så kan du ansöka om Blueberrys stipendium på 5000 kr. Nästan alla våra utbildningar är dessutom berättigade till studiemedel från CSN.


För mer information om Blueberry Språkresor, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Blueberry Språkresor

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry Språkresor


Tel: 08-408 88498
www.blueberrysprakresor.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Gustaf
(5)
Jag fick enbart bra intryck av Blueberry, riktigt hjälpsamma hela vägen igenom!
Steven
(5)
Jag har vart på flera språkresor under mitt liv och Malaca instituto är ett av de bästa jag vart på. De har superfina lokaler, ligger nära campus och Malaga är en fantastisk stad. Jag fick bra hjälp av Blueberry språkresor när jag åkte och kan rekommendera att ta hjälp av dem om du är intresserad av att studera språk i ett annat land. Själv har ...
Visa mer
Mysan
(5)
Hade sjukt kul på min språkresa i New York tack vare Blueberry! Kan starkt rekommendera!
Beställ information

För att få mer information från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.