Universidad LCI Veritas

i Costa Rica
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Ta del av Costa Ricas häftiga miljö genom att studera på Universidad LCI Veritas! Det privata universitetet, beläget i San José, Costa Ricas huvudstad, har en studentpopulation på över 1900. Med sitt läge nära höga berg, regnskog och stilla havet, får du chansen att njuta av den vackra naturen samtidigt som du fördjupar dig i den rika latinamerikanska kulturen.

Universitetet fokuserar huvudsakligen på utbildning inom områden som design, konst och kommunikation och strävar kontinuerligt efter att främja hållbart tänkande, kreativitet och innovation. Sedan 2018 har Universidad LCI Veritas varit en del av LCI Education Network, som omfattar 23 campus över fem kontinenter. Nätverket arbetar för att säkerställa högkvalitativ utbildning och främja kreativitet och flexibilitet.

Bo hos värdfamilj

På skolan finns möjlighet till boende i form av homestay, där du får ett eget rum hos en lokal värdfamilj. Det är en utmärkt chans att fördjupa sig i Costa Ricas kultur, ta del av lokala tips och samtidigt ha en trygg bas i en främmande del av världen. Om du hellre föredrar att arrangera boende på egen hand så är detta självklart också en möjlighet.


För mer information om Universidad LCI Veritas, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Universidad LCI Veritas

Utbildningar

Fristående kurs/termin utomlands
Arkitektur Utbildningsform Längd Ort
fristående kurs/termin utomlands Klassrum Costa Rica
Estetiska utbildningar
fristående kurs/termin utomlands Klassrum Costa Rica
Media / Kommunikation
fristående kurs/termin utomlands Klassrum Costa Rica

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Universidad LCI Veritas

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Universidad LCI Veritas

Highlights