Visa studentum.se som: Mobil

Läs en yrkesutbildning på distans hos ExpressaExpressa Utbildningscenter – en auktoriserad utbildningsleverantör som erbjuder effektiva och samhällsviktiga distansutbildningar

Är du intresserad av frågor som rör mångfald och utsatthet? Vill du arbeta med ungdomar, äldre eller med integrationsfrågor? Eller vill du arbeta med att handleda grupper, arbetsplatser eller enskilda individer? Hos oss kan du läsa yrkesutbildningar inom det sociala fältet.

Expressa Utbildningscenter är ett godkänt och auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega utbildningsföretagens regler och riktlinjer. 

Distansutbildningar utan fysiska träffar

Vi erbjuder effektiva och samhällsviktiga yrkesutbildningar på distans. Utbildningarna är helt på distans, vilket innebär att det inte är några fysiska träffar utan studierna sker via en lärplattform. Detta möjliggör för den som arbetar, är föräldraledig, arbetslös, sjukskriven eller upptagen med annat, att genomföra en utbildning i sin egen takt och på sin fria tid.

Läs på distans i egen takt

Inga förkunskaper krävs till utbildningarna och tidsramen för varje utbildning är cirka sex månader. Det finns möjlighet att läsa utbildningen snabbare, förutsatt att du har klarat alla uppgifter och betalat hela avgiften för utbildningen. Du kan också läsa i en lugnare takt och bli klar med utbildningen när du själv känner dig redo.

Diplom i den yrkestitel du valt att studera till

Efter avslutad utbildning blir du diplomerad och kan ge dig ut i arbetslivet. Utbildningarna är inte högskole-/universitetsutbildningar och leder därmed inte till en legitimerad titel. De ger dig istället den kunskap och de färdigheter du behöver för att kunna arbeta med just den målgrupp som utbildningen avser. Efter avslutad utbildning får du ett diplom i den yrkestitel som du har valt att studera till. Tänk på att personlig lämplighet är avgörande för att kunna få och lyckas på ett arbete med den titel som du bär.

Som student hos Expressa Utbildningscenter får du en handledare som ger stöd och feedback under hela din studietid. Utbildarna har ytterst god kunskap och flera års erfarenhet inom vart och ett av våra utbildningsområden.

Observera att mail från expressas.se, studentum.se, distansutbildningar.se, yrkesutbildningar.se och utblidning.se i vissa fall kan hamna i papperskorgen eller spamfiltret tillhörande ditt mailkonto.


För mer information om Expressa Utbildningscenter, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Expressa Utbildningscenter

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Hitta till utbildaren

Expressa Utbildningscenter

Fjärde långgatan 16
413 28

Tel: 010-330 01 72
Mobil 010-330 01 72
www.expressas.se

Recensioner

Annika   |   2018-06-19
Jag är mycket nöjd med min utbildning, intressanta böcker och bra frågor att reflektera och arbeta kring. Snabb återkoppling från expressa vid frågor och inlämningar! Kommer att läsa flera kurser hos samma utbildare framgent
          (4)
Sharafat   |   2018-05-17
Det var tydligt, läraren var jätte jätte bra som gav en bra handledning och motivation och tydlighet.
          (5)
Samer Kassem   |   2018-01-11
Expressa utbildningar Jag vill tacka Leila Dadgar där ett sådant fint bemötande och för all sen fina hjälpen jag fått och jag klarade av hela kursen på en månad! Samt jag pluggade till integrations konsult/pedagog och den fixade man med! Dessa utbildningar är guld!! Jag ville bara ge en feed-back till er och speciellt till den bästa utav a...
Visa mer
          (5)