Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Arctic Game Lab

Välkommen till Arctic Game Lab - norra Europas snabbast växande spelkluster!

Vill du in i en kreativ bransch som växer i rekordfart och är i behov av nya talanger? Arctic Game Lab är norra Europas snabbast växande spelkluster och hos oss får du en unik möjlighet att utbilda dig i nära samarbete med spelindustrin. När utbildningen är klar har du all kunskap du behöver för att direkt börja jobba inom branschen.

OM ARCTIC GAME LAB:

Arctic Game Lab är en organisation som en vision att skapa och vårda en strategisk plattform för spelindustrin i norra Sverige. 

Projektet Arctic Game Lab inleddes 2014 i Skellefteå. Tillsammans med den befintliga industrin, studenter, samhället och entusiaster bildades Skellefteå Game Lab 2015. Under 2016 och 2017 utvidgades detta spellaboratorium till att omfatta Skellefteå, Boden, Luleå, Pite och Umeå, och en ny spännande era inleddes. 

Vi arrangerar Game Jams, föreläsningar, pitch-tävlingar, resor till spelmässor, Arctic Game Week och mycket annat. Vi stöder de enskilda medlemmarna med affärsutveckling och vi arbetar för att branschen ska ha de bästa förutsättningarna för att växa.  Vi stöder och arbetar direkt med företagen inom den regionala spelindustrin såväl som bygger nätverk och internationella kanaler.

Läs nedan om vilka spelrelaterade utbildningar du kan hitta inom vår region!


För mer information om Arctic Game Lab, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Arctic Game Lab Facebook


Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Arctic Game Lab

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Arctic Game Lab

Laboratorgränd 7

Tel: 076-7613116
arcticgamelab.com


Beställ information

För att få mer information från Arctic Game Lab, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.