Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Språkkurs - Japanska

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning
Fukuoka, Kyoto, Nagano, Tokyo
2 veckor - 2 år
Heltid
Över 13 veckor
Japanska
Kommande starter
Fukuoka
Skicka en intresseanmälan för mer information  (Japanska)
Kyoto
Skicka en intresseanmälan för mer information  (Japanska)
Nagano
Skicka en intresseanmälan för mer information  (Japanska)
Språkkurs - Japanska

Språkkurs - Japanska

Studera Japanska med AVISTA

I Japan samarbetar vi med flera språkskolor i städerna Tokyo, Gifu, Nagano och Fukuoka i södra Japan. Du kan välja mellan korta kurser på ett par veckor och terminskurser på flera månader eller ett läsår.

Kurserna är internationella, med deltagare från hela världen. Alla kurser längre än 13 veckor berättigar till studiemedel från CSN.

Enkelt, tryggt och prisvärt

Vi arrangerar kurs och boende samt ger all information som behövs före avresan, t.ex. resa, transfer, försäkringar och visum. Från första kontakt till avslutad kurs finns vi tillgängliga för att dela med oss av vår kunskap, ge råd inför kursvalet eller hjälpa till med problem som kan dyka upp på vägen.

AVISTA har 30 års erfarenhet av utlandsstudier och erbjuder trygghet, service och bra priser. Besök vår hemsida för mer information och bokning!

För mer information om Språkkurs - Japanska, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Studieorter

Fukuoka

Fukuoka har flera gånger utsetts till en av Asiens mest dynamiska städer med bland den högsta livskvaliteten. Staden ligger längst söderut i Japan och har vacker natur och fina badstränder i närheten. Vår språkskola i Fukuoka har flera gånger utnämnts till en av Japans bästa språkskolor. Som tillval till språkkursen finns kurser i konversation, japansk popkultur, kultur, mm.

Kyoto

Kyoto är Japans historiska och kulturella huvudstad. En stad i rang med världsstäder som Paris och Rom när det gäller sevärdheter och ett måste för varje Japan-besökare.
I Kyoto samarbetar vi med två språkskolor med olika upplägg. Du kan välja mellan “vanliga” språkkurser på ISI Kyoto eller mycket ambitiösa språkkurser i universitetsmiljö på KICL.

Nagano

För den som vill upptäcka ett mer traditionellt Japan erbjuder vi språkkurser i japanska i Ueda/Nagano. Staden ligger 20 mil nordväst om Tokyo och omges av vacker natur. Här hölls även vinter-OS 1998.
En fördel med vår språkskola är att även japanska studenter studerar här. Det innebär dagliga kontakter med språket och unga japaner. Skolan har även bra boende på studenthem nära skolan.

Tokyo

Lockas man av en världsmetropol som har allt att erbjuda när det gäller nöjen, mat, kultur och upplevelser, så är Tokyo den perfekta platsen att studera japanska!
I Tokyo samarbetar vi med tre språkskolor i olika delar av staden. Du kan läsa språkkurser på alltifrån 2 veckor till 2 år på Kai, ISI Tokyo och Meros. Alla våra skolor i Japan berättigar till studiemedel från CSN.

Examen & Intyg

Möjlighet att förbereda skolornas diplom. En del av dem ger tillträde till japanska universitet.

Kostnader

Vänligen besök AVISTAs hemsida för prisuppgifter.

Avista Education & Språkresor

Språkresor och utlandsstudier sedan 1980

25.000 studenter kan inte ha fel! Sedan 1980 har AVISTA förmedlat språkkurser och andra utlandsstudier till tusentals nöjda deltagare i alla åldrar. Vi samarbetar med några av de främsta skolorna i respektive land. Med oss kan du gå en språkkurs...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Japanska

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sibyllegatan 79
114 43 STOCKHOLM


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Tobias
Roligt och lärorikt
Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkkurs - Japanska från Avista Education & Språkresor, fyll i följande uppgifter: