Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Språkutbildning

Språkkurs - Japanska

Avista Education & Språkresor, i Kyoto (+3 orter)
Längd
2 veckor - 2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Över 13 veckor
Nästa startdatum
Skicka en intresseanmälan för mer information (+4 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Japanska
Längd
2 veckor - 2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Över 13 veckor
Nästa startdatum
Skicka en intresseanmälan för mer information (+4 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Japanska
Få mer information om utbildningen 👍

Språkkurs - Japanska

Språkkurs - Japanska

Studera Japanska med AVISTA

I Japan samarbetar vi med flera språkskolor i städerna Tokyo, Gifu, Nagano och Fukuoka i södra Japan. Du kan välja mellan korta kurser på ett par veckor och terminskurser på flera månader eller ett läsår.

Kurserna är internationella, med deltagare från hela världen. Alla kurser längre än 13 veckor berättigar till studiemedel från CSN.

Enkelt, tryggt och prisvärt

Vi arrangerar kurs och boende samt ger all information som behövs före avresan, t.ex. resa, transfer, försäkringar och visum. Från första kontakt till avslutad kurs finns vi tillgängliga för att dela med oss av vår kunskap, ge råd inför kursvalet eller hjälpa till med problem som kan dyka upp på vägen.

AVISTA har 30 års erfarenhet av utlandsstudier och erbjuder trygghet, service och bra priser. Besök vår hemsida för mer information och bokning!

För mer information om Språkkurs - Japanska, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 startdatum

Skicka en intresseanmälan för mer information

 • Klassrum
 • Fukuoka
 • Japanska

Skicka en intresseanmälan för mer information

 • Klassrum
 • Kyoto
 • Japanska

Skicka en intresseanmälan för mer information

 • Klassrum
 • Nagano
 • Japanska

Skicka en intresseanmälan för mer information

 • Klassrum
 • Tokyo
 • Japanska

Studieorter

Fukuoka

Fukuoka är för de flesta en okänd japansk stad men fördelarna med att läsa en språkkurs i japanska här är många:

 • Fukuoka har 1,5 milj invånare och har flera gånger utsetts till en av Asiens mest dynamiska städer med bland den högsta livskvaliteten.
 • Staden ligger långt söderut i Japan och har ett subtropiskt klimat med vacker natur och fina badstränder bara 10 minuter från centrum.
 • Regionen är betydligt mindre jordbävningsdrabbat än de flesta andra delar av Japan.

Fukuoka har flera gånger utsetts till en av Asiens mest dynamiska städer med bland den högsta livskvaliteten. Staden ligger längst söderut i Japan och har vacker natur och fina badstränder i närheten. Vår språkskola i Fukuoka har flera gånger utnämnts till en av Japans bästa språkskolor. Som tillval till språkkursen finns kurser i konversation, japansk popkultur, kultur, mm.

Kyoto

Kyoto är Japans historiska och kulturella huvudstad. En stad i rang med världsstäder som Paris och Rom när det gäller sevärdheter och ett måste för varje Japan-besökare.
I Kyoto samarbetar vi med två språkskolor med olika upplägg. Du kan välja mellan “vanliga” språkkurser på ISI Kyoto med studier från 2 veckor till 2 år, eller mycket ambitiösa språkkurser i universitetsmiljö på KICL med studier från 6 månader-2 år.

Nagano

För den som vill upptäcka ett mer traditionellt Japan erbjuder vi språkkurser i japanska i Ueda/Nagano. Staden är omgiven av vacker natur och erbjuder hög livskvalitet för sina 160.000 invånare och studenter. Levnadskostnaderna är omkring hälften av dem i Tokyo och det är dessutom förhållandevis lätt att finna deltidsjobb för studenter som kan en del japanska och som vill arbeta i närbelägna Nagano. Den som väljer att studera en språkkurs i Ueda/Nagano har tillfälle att lära sig mycket om japansk kultur i en lugn och inspirerande miljö.
En fördel med vår språkskola är att även japanska studenter studerar här. Det innebär dagliga kontakter med språket och unga japaner. Skolan har även bra boende på studenthem nära skolan.

Tokyo

Lockas man av en världsmetropol som har allt att erbjuda när det gäller nöjen, mat, kultur och upplevelser, så är Tokyo den perfekta platsen att studera japanska!

Samtidigt som Tokyo är en myllrande, högteknologisk storstad finns här en småskalighet och harmonisk livsstil som imponerar på de flesta. Allt finns och allt är blandat; tempel, skyskrapor, barer och parker trängs med hela stadsdelar med fokus på manga, animé och mode. Tokyo har ca 12 miljoner invånare och är i motsats till vad många tror en relativt billig stad att leva i.
I Tokyo samarbetar vi med tre språkskolor i olika delar av staden. Du kan läsa språkkurser på alltifrån 2 veckor till 2 år på Kai, ISI Tokyo och Meros. Alla våra skolor i Japan berättigar till studiemedel från CSN.

Examen & Intyg

På alla våra japanska språkkurser ges ett intyg i slutet av språkkursen. Om du är intresserad av att förbereda en japansk språkexamen kan du också göra det på de flesta av våra skolor. Det kan t.ex. vara användbart eller nödvändigt om du planerar att studera vidare på en japansk högskola eller ett universitet.

Kostnader

Vänligen besök AVISTAs hemsida för prisuppgifter.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Japanska

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Tobias
24 maj 2019

Roligt och lärorikt

Avista Education & Språkresor
Sibyllegatan 79
114 43 STOCKHOLM

Språkresor och utlandsstudier sedan 1980

25.000 studenter kan inte ha fel! Sedan 1980 har AVISTA förmedlat språkkurser och andra utlandsstudier till tusentals nöjda deltagare i alla åldrar. Vi samarbetar med några av de främsta skolorna i respektive land. Med oss kan du gå en språkkurs...

Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Highlights