Visa studentum.se som: Mobil

Studera utomlands fristående termin – Spel- & apputveckling

Universidade Europeia
Sammanfattning
Fristående kurs/termin utomlands
Lissabon
2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Kommande starter

Plats & start


Lissabon
januari 2022

Lissabon
september 2022
En stor svart speltärning

Studera utomlands fristående termin – Spel- & apputveckling

På Universidade Europeia kan du studera fristående kurser i Spel- och apputveckling. Exempel på ämnesområden inom Spel- och apputveckling är:

  • Visual Art for Games
  • Game Production
  • Computational Systems for games
  • 2D Project
  • Game Design

För dig som studerar på universitet i Sverige finns möjligheten att göra en utlandstermin på Universidade Europeia och tillgodoräkna kurserna i din svenska examen när du kommer hem. 30 ECTS (vanligtvis 5 kurser) motsvarar 30 högskolepoäng och du kan välja att antingen rikta in dig på ett ämnesområde eller välja kurser från flera olika. Kolla alltid med din studievägledare i Sverige om det finns specifika krav för att du ska få tillgodoräkna dig kurserna.

Som ny från gymnasiet eller för dig som inte tidigare har studerat på universitet kan du välja att göra 1 till 2 terminer på något av skolans globala kandidatprogram på engelska. Detta är perfekt för dig som vill prova på att studera utomlands under en kortare period. Du läser tillsammans med studenter som går en kandidat som valt att studera på.

För mer information om Studera utomlands fristående termin – Spel- & apputveckling, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Universidade Europeia behöver du ha fullständig gymnasieexamen med goda engelska kunskaper som kan visas genom engelska test eller intervju i samband med ansökan.

Universidade Europeia

4 skäl att studera på Universidade Europeia

Studera i vackra, kulturrika, Lissabon! På Universidade Europeia studerar du centralt med gångavstånd till fantastiska sevärdheter, restauranger, barer och kaféer. UE som det kort kallas är ett privat universitet som grundades år 1962. Skolan är känd för sitt innovativa tänkande,...


Läs mer om Universidade Europeia och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera utomlands fristående termin – Spel- & apputveckling

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidade Europeia

Quinta do Bom Nome
Estr. da Correia 53
1500-210 Lisboa

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera utomlands fristående termin – Spel- & apputveckling från Universidade Europeia, fyll i följande uppgifter: