Visa studentum.se som: Mobil

Level Designer

The Game Assembly
Sammanfattning
Yh-utbildning
Malmö, Stockholm
110 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Malmö
Höst 2021
2021-05-10

Stockholm
Höst 2021
2021-05-10

Level Designer

Drömmer du om att bli framtidens spelutvecklare? Som Leveldesigner skapar du världar och gör att spelaren får en minnesvärd och rolig upplevelse!

Som leveldesigner så älskar du att skapa flödet i banor där du sätter spelaren i fokus. Du komponerar världar för att ge spelaren en minnesvärd och rolig upplevelse.

Genom utbildningen får du insikt i spelmotorns tekniska förutsättningar och hur du kan skripta enklare system för att blåsa liv i din skapelse. Du är en problemlösare som samarbetar tätt med andra yrkesroller för att binda samman spelvärlden. Med andra ord är du en arkitekt som gillar att vara en del i något större och samarbeta för att få alla komponenter att fungera.

På utbildningen des du möjlighet att specialisera dig inom olika områden. Utöver den klassiska leveldesignern, finns det även utrymme att fördjupa sig och inrikta sig till bland annat Technical Designer eller World Designer.

Under utbildningen bygger du som studerande på utbildningen åtta spel tillsammans med de andra disciplinerna på skolan. Detta ger dig en värdefull insikt kring vad det innebär att samarbeta med andra yrkesroller och du får en god förståelse för de möjligheter och utmaningar andra yrkesroller kan möta i arbetet med att skapa ett spel. Gemensamt för all spelutveckling är att den sker tvärdisciplinärt och agilt. En tredjedel av utbildningen är LiA – praktik på ett spelföretag där du får använda de kunskaper du förvärvat under tiden på skola

THE GAME ASSEMBLY – UTSEDD TILL EN AV VÄRLDENS FRÄMSTA SPELSKOLOR

The Game Assembly – utsedd till en av världens främsta spelskolor – har utbildat framtidens spelutvecklare sedan 2008. TGA är en yrkeshögskola som bedriver utbildningarna i nära samarbete med spelbranschen och är idag är en viktig aktör för att förse den svenska och internationella branschen med talangfulla medarbetare.

För mer information om Level Designer, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att söka till Leveldesign måste du ha grundläggande behörighet för Yh-utbildningar och Engelska B.

Du måste även ha en digital portfolio att skicka in. Den digitala portfolion ska innehålla en level, efter tema satt av The Game Assembly, med tillhörande dokument och detaljer. Vad portfolion ska innehålla får du reda på när du ansöker.

Examen & Intyg

Yrkeshögskoleexamen

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN.

The Game Assembly

The Game Assembly

Välkommen till The Game Assembly

The Game Assembly är en yrkeshögskola som finns i Malmö och Stockholm och utbildar spelprogrammerare, spelgrafiker, spelanimatör, technical artist och leveldesigners. En tredjedel av utbildningen på The Game Assembly är Lärande i Arbete (praktik) som är förlagd under de 30...


Läs mer om The Game Assembly och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Level Designer

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

The Game Assembly

Jungmansgatan 3
211 19 Malmö

Tel: 072-384 64 94


Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Level Designer från The Game Assembly, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: