Visa studentum.se som: Mobil

Studera medicin utomlands!

Medical Doctors International Academy

Det är inte alltid lätt att bli antagen till utbildningar inom medicin, odontologi, veterinärmedicin och farmakologi i Sverige.

Medical Doctors International Academy (MDIA) är ett internationellt företag som kom till Stockholm i augusti 2008. Det är en skola som utbildar och förbereder studenter inför inträdesprov för studier inom medicin, odontologi, veterinärmedicin, och farmakologi på olika fakulteter runt om i världen. M.D. International Academy samarbeten med framstående medicinska fakulteter i Europa ger dig möjligheten att läsa dina medicinstudier på engelska utomlands.

MDIA har många års erfarenhet,skolan har förberett hundratals Läs din medicinutbildning med Medical Doctors!
studenter att klara inträdesprov, och att komma in på valt universitet genom åren. Efter att ha studerat på Medical Doctors International Academy, och ha klarat proven, kan det tillämpas på en studieplats på universitet i Europa, USA, Kanada och Australien.

Medical Doctors International Academy motto är att hålla hög nivå på undervisningen, kombinerat med ett varmt och personligt bemötande gentemot sina studenter. Skolans instruktörer är välutbildade, erfarna läkare som inte kortar ner undervisningstimmarna. Skolans studenter har rätt att lyssna på en föreläsning om och om igen, om så krävs, för att nå ett djup och en betydande förståelse för det område de studerar. Det är på grund av denna djupgående undervisning som så många av studenterna klarar inträdesproven till sina valda universitet på första försöket.

Medical Doctors hjälper dig nå din dröm inom medicin

Förutom att Medical Doctors International Academy är en utbildningsanordnare så är de också ett samrådsinstitut. De erbjuder gratis informationsmöten i Stockholm som har som syfte att ge all information om deras program, och information gällande universiteten: fördelar, nackdelar och undervisningsavgift på varje universitet.

Medical Doctors International Academy är svenska representanter för Charles University i Tjeckien, ett universitet som många av MDIA studenter väljer att söka till. Den medicinska fakulteten på Charles University är rankad som den 25:e bästa i Europa och 130:e bästa i världen! Fakulteten erbjuder ett sexårigt engelskspråkigt program inom allmänmedicin. De första tre åren studeras i Tjeckien, därefter har studenterna möjlighet att utför sin termin av klinisk rotation i Sverige.

Slutligen - Medical Doctors International Academy finns här för att göra din dröm, om att arbeta med medicin, till din verklighet!


För mer information om Medical Doctors International Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utbildningar

MDIS - medicinutbildningar utomlands

Det är inte alltid lätt att bli antagen till utbildningar inom medicin, odontologi, veterinärmedicin och farmakologi i Sverige. M.D. International Academy samarbetar med framstående medicinska fakulteter i Europa vilket ger dig möjligheten att läsa dina medicinstudier på engelska utomlands.

Välj mellan dessa medicinutbildningar:

Läkare

Allmän medicin och Tandläkarutbildning- Zagrebs Universitet, Kroatien

Läkarutbildning - Charles University i Prag

Läkarutbildning - Humanitas University i Milano

Läkarutbildning - Kaunas University of Medicine, Litauen

Läkarutbildning - Nicosia University, Cypern

Läkarutbildning- Palacky University i Olomouc, Tjeckien

Poznań University of Medical Sciences

Vilnius University, Litauen

Tandvård

Tanläkarutbildning - European University Cyprus’s School of Medicine

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Medical Doctors International Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Medical Doctors International Studies

Hitta till utbildaren

Medical Doctors International Academy

Västra Finnbodavägen 2-4
131 30 Nacka


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 16 recensioner.

Camila
(5)
As a former alumnus of Medical Doctor International Studies, it is my honour to recommend this pre-medical course. I found this course thanks to my aim of wanting to be fully prepared to study medicine abroad, with the knowledge of the criteria’s of having to be. I have always been an ambitious and determined girl, that do not settle for less...
Visa mer
Mikaela
(5)
Prior to the start of this Pre-Med course, I had absolutely no idea of just how important and meaningful this course was going to be for me. I have studies at various international institutions over the years, but I have never experienced such high quality in all the ways possible! The Topics are taugt in an extraordinary pedagogical and in-d...
Visa mer
Camilla
(5)
I would like to express my great gratitude to Medical Doctors International Studies; Dr Moshe Cohen and Dr. Uri Cohen with team. I joined medical Doctor’s Pre-Medical course during spring 2018 in Stockholm since I was aiming to get into a well-known medical school abroad followed by an international degree and career. I truly enjoyed every mom...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Medical Doctors International Academy, fyll i följande uppgifter:

Assess your English level.
Basic
Intermidiate
Advanced
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 16 recensioner.