Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Engelska i Santa Barbara på Kaplan, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Santa Barbara
Upp till 40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Engelska

Språkresa - Engelska i Santa Barbara på Kaplan, EduPlanet

Språkresa - Engelska på Kaplan i Santa BarbaraSpråkresa - Engelska på Kaplan i Santa Barbara

Santa Barbara är en mycket trevlig amerikansk stad att åka till på språkresa. Skolorganisationen Kaplan har över 30 års erfarenhet av internationell språkutbildning och erbjuder språkkurser för internationella deltagare världen över.

I USA och Kanada erbjuder Kaplan ett brett utbud av språkkurser på många välkända orter, stora som små. Till hjälp i undervisningen finns på skolorna ett välutvecklat självstudieprogram och ett brett utbud av aktiviteter som anordnas utanför lektionstid.

Kaplan erbjuder kortare semesterkurser på ett par veckor såväl som längre terminskurser och examenskurser. Moderna skolor och ett gediget engagemang från lärare och personal genomsyrar Kaplans skolor i USA. 

Kaplan Santa Barbara har en avslappnad och välkomnande atmosfär och lärarna använder sig av moderna undervisningsmetoder. I alla klassrum finns så kallade interactive whiteboards/smart boards som gör undervisningen rolig och effektiv. Campus ligger precis vid stranden i det trevliga området The Mesa, 10 minuter från Santa Barbara's downtown.

Santa Barbara är beläget en timme norr om Los Angeles och kallas ofta Kaliforniens riviera på grund av den förmögna befolkningen, den speciella arkitekturen och framför allt för det otroligt vackra läget vid havet. De långa stränderna är perfekta för sol, bad och surfing och Stearn’s Wharf är den äldsta fungerande hamnplatsen i hela USA.

För mer information om Språkresa - Engelska i Santa Barbara på Kaplan, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

Kaplan anordnar ofta aktiviteter för skolans studenter. I stort sett varje dag finns det något roligt att vara med på! Det kan vara allt från guidade utflykter till t. ex. Los Angeles, till beach volleyboll, surfinglektioner, vandring i bergen och filmkvällar.

Det finns även gott om saker att göra på egen hand nära skolan. För den aktive finns tennisplaner, gym, skateboardpark, löparbanor m.m. Passa på att besöka närområdets vingårdar eller följ med på en resa till Las Vegas, San Francisco eller Yosemite!

Kurser

Språkkurs i engelska

Populär språkkurs med 20 lektioner per vecka, vilket motsvarar 15 timmar per vecka. Kursen finns på olika nivåer och innehåller träning i språkets alla moment så som konversation, grammatik, hör-, läs- och skrivövningar. Klasserna består av ca 12 studenter, max 15. Välj själv fritt antal veckor att studera, skolan rekommenderar dock minimum 2 veckor.

Intensivkurser

Intensivkurser med 27 lektioner per vecka eller 35 lektioner per vecka vilket motsvarar 20 timmar per vecka resp. 26 timmar per vecka. Förutom allmän språkträning enligt kursen ovan så tillkommer tillvalsämnen och schemalagda självstudier. Tillvalsämnen är t ex film, konversation, konst och kultur. Utbudet av tillvalsämnen varierar under året och väljs på plats.

Boende

Som studerande på Kaplan i Santa Barbara kan du välja mellan två olika boendeformer;

Värdfamilj

Ett populärt alternativ för den som vill komma närmare landets kultur och lokalbefolkning. Familjerna bor 30-60 minuter från skolan. Du bor i enkelrum med halvpension (frukost och middag) inkluderat.

Studentresidens

Skolans studentresidens heter La Brezza och ligger beläget i ett studentområde, på promenadavstånd från skolan, stranden och stadens centrum. Du har nära till restauranger, shopping och lokaltrafik. På området finns innergård med pool och grillplats. Området är fyllt av amerikanska och internationella studenter. Varje lägenhet har delat kök, badrum, matplats samt vardagsrum. Tillgång till WiFI och TV finns.

Kostnader

Alla priser hittar du på EduPlanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Engelska i Santa Barbara på Kaplan, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Lisa
(4)
Så länge jag kan komma ihåg har jag drömt om att åka på en språkresa, tjatat om det men aldrig kommit iväg. Sen dök rätt tillfälle upp mellan två jobb så jag tog chansen och passade på att åka. Jag spenderade fyra extremt roliga veckor i Santa Barbara, Kalifornien. Språkskolan låg på Santa Barbara City College så man fick lite college-känsla äve...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Engelska i Santa Barbara på Kaplan, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner