Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Engelska i Oxford på British Study Centre, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Oxford
Upp till 40 veckor
Heltid
Över 3 veckor
Engelska

Språkresa - Engelska i Oxford på British Study Centre, EduPlanet


Språkresa - Engelska på British Study Centres i Oxford

British Study Centres (BSC) är en populär organisation med fyra språkskolor i programmet. Du som student kommer att bli erbjuden mycket prisvärda språkkurser i Oxford i internationella klasser och i en trivsam och personlig miljö.

Skolan i Oxford har ett mycket bra läge i hjärtat av staden. Skolan är belägen i en äldre byggnad men med ny och fräsch inredning.

Det centrala läget, skolbyggnaden tillsammans med mycket uppskattade språkkurser, lärare och annan skolpersonal gör British Study Centre till ett svårslaget alternativ i Oxford.

Reception

För mer information om Språkresa - Engelska i Oxford på British Study Centre, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

British Study Centres i Oxford har ett eget aktivitetsprogram som är mycket omtyckt av studenterna. Där får du chansen att varje vecka ta del av kvällsaktiviteter, utflykter, pubrundor, sport och andra roliga aktiviteter som skolan kommer på. Skolan kan komma på temafester, besöka museer eller se en biofilm. Eftersom Oxford är en känd universitetsstad så möter du lätt brittiska och internationella studenter. Ta även del av resor som anordnas - Cambridge, London, Bath eller varför inte Stratford-upon-Avon.

Kurser

Språkkurs i engelska 15, 20 lekt/v

Språkkurs i allmän engelska där språkets alla moment tas upp så som konversation, grammatik, hör-, läs- och skrivövningar. Välj mellan 15 eller 20 lektioner per vecka. Fokus läggs på kommunikation. Klasserna består normalt av ca 11 studenter av blandade nationaliteter, max 14.

Språkkurs i engelska 25, 30 lekt/v

Intensiv språkkurs med 25 eller 30 lektioner per vecka. Utöver en allmän språkkurs på förmiddagen ges eftermiddagskurser där studenten kan fördjupa sig i bl.a:

- Grammar & Writing
- Wordpower

Cambridge examenskurs

Examenskurs med 25 lektioner per vecka förbereder för Cambridge examen och finns på två olika nivåer.

Ett tips kan även vara att kombinera någon av ovan kurser med en språkkurs innan eller efter för att ytterligare träna dina språkkunskaper. Kursstarter för språkkurser i engelska finns varje måndag och man kan välja att läsa önskat antal veckor.

IELTS examenskurs

Examenskurs som förbereder för IELTS examen. Passar dig som planerar att studera på universitet utomlands.

Ett tips kan även vara att kombinera någon av ovan kurser med en språkkurs innan eller efter för att ytterligare träna dina språkkunskaper. Kursstarter för språkkurser i engelska finns varje måndag och man kan välja att läsa önskat antal veckor.

Allmän engelska + Affärsengelska

+ 5 lektioner Business English i veckan under eftermiddagarna.

Boende

BSC Oxford erbjuder ett par olika boendealternativ för sina kursdeltagare, alla noga utvalda av skolans personal.

Värdfamilj

Ett trevligt alternativ för dig som önskar maximera din språkträning och få ta del av den brittiska kulturen på ett naturligt sätt. Bo i ett bekvämt enkelrum (eget rum) med halvpension, dvs frukost och middag, eller endast frukost. Är ni två som åker tillsammans så är det även möjligt att boka dubbelrum. Familjerna bor i trevliga bostadsområden, ofta cirka 20-30 minuter med buss från skolan.

Residens

Populärt studentboende för dig som önskar bo tillsammans med andra studenter från skolan. Skolan erbjuder boende i flera fina studentresidens. Här bor du i enkelrum med eget badrum, ca 15-20 minuter med buss från skolan alternativt 10 minuter med buss/20 minuters promenad från skolan. Du har tillgång till modernt, fullt utrustat gemensamt kök och fritt wifi.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Engelska i Oxford på British Study Centre, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Sofia
(4)
När jag pluggade på BSC Oxford med Språkpunkten var det bara två andra svenskar där vilket gjorde att jag enbart pratade engelska och det har gjort att jag utvecklade mitt språk mycket men också mitt självförtroende när jag pratar. Lektionerna var mycket givande. Mina tre veckor i Oxford är några av de bästa veckorna i mitt liv och om jag får ch...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Engelska i Oxford på British Study Centre, EduPlanet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner