Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner

Tack vare ProNordic Education har jag fått en drömstart inom resebranschen! En utbildning jag varmt rekommenderar för den är otroligt givande och lärorik! Stort tack ProNordic & Katarina
Mysig miljö men utbildningen målades upp som något mycket bättre än var det var. Jag blev otroligt besviken över att man inte fick mer utbildning inom sin valda profil (drama, konst).
Välplanerat med böcker som integrerades i alla övningar både i praktik och vidareutveckling. Enormt mycket, känns det som. Känner mig vital och känner en ödmjukhet inför människans kraft till eget helande. En förståelse för helheten i universum.

Hitta din utbildning

Studentum hjälper dig som vill studera att hitta information om vilka utbildningar som finns och hur man söker. På Studentum finns idag information om 8750 utbildningar från universitet, högskolor, Yh-utbildningar, folkhögskolor, yrkesutbildningar, distansutbildningar, Komvux/Vuxenutbildningar, språkreseanordnare och skolor i utlandet.

Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra såsom behörighetskrav, antagningspoäng, boendesituation, eventuella kostnader m.m. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Testa vår söktjänst och hitta din utbildning. Lycka till!