Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner

Skådespelarlinjen på Sigtuna folkhögskola är otroligt bra enligt mig. Från det att vi började i augusti till slutet i juni har verkligen ALLA i min klass utvecklats enormt! Och det pga alla olika moment vi gått igenom. För det har varit väldigt olika moment och lärdomar. Både kametaträning iom filmprojekt med filmeleverna, teaterträning i klasse...
Visa mer
Duktiga lärare, stort utbud och hög flexibilitet!
Kursen har gett mig gedigna kunskaper och många nya vänner. Den har fått mig att vilja lära mig ännu mera och inspirerat mig att utforska möjligheter jag tidigare inte vetat om. I kunskaper och samtal med nya bekantskaper jag fått från kursen har mitt engagemang för det jag studerat ökat och resultaten är hittills mer än jag vågat drömma om.

Hitta din utbildning

Studentum hjälper dig som vill studera att hitta information om vilka utbildningar som finns och hur man söker. På Studentum finns idag information om 8096 utbildningar från universitet, högskolor, Yh-utbildningar, folkhögskolor, yrkesutbildningar, distansutbildningar, Komvux/Vuxenutbildningar, språkreseanordnare och skolor i utlandet.

Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra såsom behörighetskrav, antagningspoäng, boendesituation, eventuella kostnader m.m. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Testa vår söktjänst och hitta din utbildning. Lycka till!