Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner

Marina   |   2018-04-11
Säljer kurs löneadministratör med bokföring och praktik men levererar inte den del av avtalet som motsvarar praktik. Jag rekommenderar inte kurs om du kan inte hitta praktik själv. Jag blev lurad- ingen praktik!
          (1)
Elin Andersson   |   2018-03-22
Toppen service från dag 1 med supertrevlig personal! Erbjöds mycket roliga utflykter och fick bra med information innan avresa. Serviceminded personal som man får en personlig koppling till på en gång. Fina lokaler med schysst placering mitt i Paris. Overall supertrevliga och lärorika veckor med EF! Rekommenderar verkligen.
          (4)
Jonas   |   2018-03-16
Det man trodde skulle bli svårt blev både intressant och lättare genom kompetenta lärare från välrenommerade företag verksamma i eller kopplade till fastighetsbranschen. För frågor utanför lektionstid så har alltid skolan och Dennis ställt upp till 110%, tack för det!!! En fantastisk bra utbildning som ger både breda och djupa kunskaper inom...
Visa mer
          (5)

Hitta din utbildning

Studentum hjälper dig som vill studera att hitta information om vilka utbildningar som finns och hur man söker. På Studentum finns idag information om 8836 utbildningar från universitet, högskolor, Yh-utbildningar, folkhögskolor, yrkesutbildningar, distansutbildningar, Komvux/Vuxenutbildningar, språkreseanordnare och skolor i utlandet.

Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra såsom behörighetskrav, antagningspoäng, boendesituation, eventuella kostnader m.m. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Testa vår söktjänst och hitta din utbildning. Lycka till!