Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Intensivkurser i tyska för tonåringar

Humboldt-Institut
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Lindenberg
2-52 veckor
Heltid
Tyska
Klassrum
Startdatum: Vänligen se hemsidan - Lindenberg

Intensivkurser i tyska för tonåringar

Intensivkurser i tyska för tonåringar

Tyskkurser för barn och tonåringar erbjuds året runt i de vackra städerna Bad Schussenried (Baden-Württemberg) och Lindenberg (Bayern). Detta innebär att det finns många olika startdatum att välja på, samt en flexibel kursperiod. Intensivkurserna i tyska omfattar antingen 25 lektioner (barn) och 30 lektioner (tonåringar) på 45 minuter per vecka. Klasserna är schemalagda måndag till fredag ​​och täcker områdena lyssnande och läsförståelse, skrivförmåga, talförmåga och grammatik. Lektionerna är särskilt strukturerade och utformade för yngre och ungdomar.

De är interaktiva och krävande, mycket effektiva och roliga! Tyskkurserna i Bad Schussenried och Lindenberg inkluderar alla lektioner, kursmaterial, boende, helpension, dygnetruntövervakning, dagligt aktivitetsprogram, veckovisa utflykter (inklusive entréavgifter), tvättservice och kursintyg. Elever som anländer med flyg har möjlighet att boka en transfer från flygplatsen till skolan och tillbaka.Ytterligare sommarkurser i tyska för tonåringar finns i städer som Köln, Düsseldorf, München eller Wien.

För mer information om Intensivkurser i tyska för tonåringar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Humboldt-Institut

Humboldt-Institut

Humboldt-Institut

Humboldt-Institut är en ideell organisation för undervisning i tyska som främmande språk, grundat 1977. Med över 70 000 studenter från över 160 länder under de senaste 40 åren är Humboldt-Institut en av de största och mest välrenommerade skolorna för tyskundervisning...


Läs mer om Humboldt-Institut och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Intensivkurser i tyska för tonåringar

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Humboldt-Institut

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Intensivkurser i tyska för tonåringar från Humboldt-Institut , fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: