Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Spanska i Barcelona på Don Quijote

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Barcelona
Upp till 40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Spanska

Språkresa - Spanska i Barcelona på Don Quijote

Språkresa - spanska i barcelonaSpråkresa - Spanska på Don Quijote i Barcelona

Don Quijote är en av Spaniens största skolorganisationer och erbjuder undervisning i spanska för internationella deltagare. 

Skolan är stor med 55 klassrum och modern design. Skolan använder de senaste hjälpmedlen inom språkutbildning och moderna undervisningsmetoder, och har ett bra läge i centrala Barcelona.

Don Quijote har även skolor i Salamanca, Granada, Madrid, Sevilla, Valencia och Teneriffa samt i Sydamerika. En stark kursledning, små grupper och duktiga lärare har gjort Don Quijote till en populär skolorganisation för språkresor.

Don Quijote Barcelona har ett attraktivt läge mitt i Eixample-området i Barcelona. Det är en modern, ljus och luftig byggnad med tillgång till en stor privat trädgård på baksidan. Här kan man sitta under raster eller efter lektionstid för att umgås eller göra sina läxor. Trådlöst internet finns i hela skolbyggnaden. Till fots ligger skolan ca 15 minuter från Plaza de España och Plaza de Catalunya.

Vill du studera spanska i Barcelona? Kontakta förmedlarna EduPlanet för att få kostnadsfri hjälp med jämförelse av skolor, vägledning och anmälan.

För mer information om Språkresa - Spanska i Barcelona på Don Quijote, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

Barcelona är landets näst största stad och en av Europas största kulturmetropoler! Här bor 1,8 miljoner människor. Hemmahörande här är även fotbollsklubben FC Barcelona, med sin arena Camp Nou, och konstnärerna Gaudi, Miró och Picasso. 

Barcelona är puls, mycket att göra och sol! För många är det en perfekt miljö att studera i. Såväl spanjorer som människor från andra länder söker sig hit för att uppleva, roa sig och insupa atmosfären. Den kultur- och sportintresserade har också massor att upptäcka. Många har upptäckt detta och Barcelona har blivit en av Europas mest besökta städer, vilket återspeglas i lite av den kontinentala känslan som staden har.

Skolans aktivitetsprogram

Passa på att utnyttja skolans ordnade aktiviteter som är mycket uppskattade. När man åker på språkresa blir aktiviteterna inte bara en möjlighet för att träffa andra studenter, utan också en ingång till att lära känna den spanska kulturen. Don Quijote har ett brett aktivitetsprogram; Guidade utflykter, föredrag, filmvisningar, danslektioner och sportaktiviteter med mera. På skolan finns en central mötesplats där alla kan titta på tv, läsa tidningar, göra läxor och mycket mer.

Barcelona erbjuder enormt mycket att göra. Staden känns som en världsmetropol när det gäller flödet av människor, utbudet av restauranger och caféer, kända platser och byggnader, olika idrottsevenemang eller bara spännande platser att besöka. Det är inga problem att sysselsätta sig oavsett tid på dygnet.

Kurser

Språkkurs i spanska och kultur 20+5

I denna språkkurs ingår varje vecka 20 lektioner med max 8 deltagare per grupp samt 5 workshops med inriktning mot konversation och kultur. Dessa workshops tar upp intressanta ämnen kring spansk kultur, historia, traditioner och högtider, mat mm. Tempot på kursen är relativt högt. Kurserna startar varje måndag året om och finns på alla nivåer från absolut nybörjare upp till avancerad nivå.

Språkkurs i spanska och kultur 30+5

Intensiv språkkurs med 30+5 lektioner per vecka, varav 30 lektioner är spanskaundervisning i grupp om max 8 deltagare och de extra 5 lektionerna är workshops med inriktning mot konversation och kultur.

Tanken är att kursdeltagarna vid Don Quijote ska få en större inblick i den spanska kulturen och vardagslivet samtidigt som man tränar sin spanska genom att lyssna och diskutera. På dessa workshops kan grupperna vara något större men under språkundervisningen i grupp är det alltid max 8 deltagare per grupp.

Förberedande examenskurs

Förberedande språkkurs inför DELE examen vilket är en officiell examen i det spanska språket.

Spanska + Business

Intensiv språkkurs med 20+10 lektioner per vecka för dig som använder eller kommer att använda spanskan i ditt arbete.

Privatlektioner

Kombinera en språkkurs ovan med valfritt antal privatlektioner eller boka endast privatlektioner.

Boende

Don Quijote Barcelona erbjuder flera olika valmöjligheter för dig som student när det gäller boende i Barcelona.

Delad lägenhet

Välj mellan enkelrum (eget sovrum) eller dubbelrum (delat sovrum). Gemensamt kök och badrum. Boendet delas med andra studenter från skolan och ofta är man mellan 3-6 studenter per lägenhet. Lägenheterna ligger utspridda i Barcelona men alltid med bra kommunikationer in till skolan. Lägenheterna är fullt utrustade och det ingår lakan.

Familj

Boende i enkelrum eller dubbelrum i en noga utvald spansk värdfamilj. Halvpension ingår vilket betyder att man får frukost och middag hos sin värd. Detta boende kan varmt rekommenderas för dig som söker extra språkträning och att komma närmare den spanska kulturen och vardagslivet.

Residens

Boende i enkelrum eller dubbelrum på något av skolans studentresidens. Du har inte tillgång till kök utan istället väljer du att ha frukost, halvpension eller helpension inkluderat. Wifi, sängkläder och städning ingår.

Kostnader

Alla priser hittar du på EduPlanets hemsida.

Du kan tryggt boka din språkresa utan pålägg och dolda avgifter. EduPlanet erbjuder lägsta prisgaranti, och hjälper dig kostnadsfritt med anmälan och frågor du har kring t ex CSN, boende, skolan osv.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Spanska i Barcelona på Don Quijote

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Olivia
(5)
Hade läst runt lite på olika hemsidor innan att om man är helt nybörjare så ska man ge språket minst tre månader och sen ska man kunna språket "mas o menos". Det stämde verkligen, jag kom till Spanien med endast Hola och Adios, men nu kan jag grunderna. Kan ta mig runt, beställa mat och det bästa av allt; att även ha en konversation med en spanj...
Visa mer
Sanna
(4)
Det var prisvärt och kändes tryggt att ha Språkpunkten som svensk kontakt ifall man behövde hjälp med något. Det var inte dyrare än att boka direkt av skolan. Ett minne för livet som jag verkligen inte ångrar! Lärde mig otroligt mycket och utvecklades verkligen, både inom språket och som person! Barcelona är en fantastisk stad och det var jobbig...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Spanska i Barcelona på Don Quijote via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner