Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Hotell, Resort & Spa Management - Postgraduate diploma

Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Videoreportage

Hotell, Resort & Spa Management - Postgraduate diploma

Läs Hotell, Resort & Spa Management - Avancerad Diplomutbildning på ett år 

Ett "postgraduate diploma-program" är specialdesignat för dig som har en längre arbetslivserfarenhet (minst 3 år på heltid i valfri bransch) och som vill ha en intensiv Management utbildning för att inleda din karriär inom Hotell, Events, Resort eller Spa Management.

Intensiv diplomutbildning 

Detta är en intensiv utbildning som löper över en akademisk termin på 18 veckor, följt av en betald praktiktermin på 4-6 månader. Efter ditt postgraduate diploma kan du även fortsätta och läsa till en masterexamen hos någon av Swiss Education Groups skolor!

Programinnehåll

Utbildningen är gjord för dig som saknar formell utbildning inom branschen, men vill ha en intensiv Management-utbildning för att påbörja din internationella karriär. Under 6 månader på skolan läser du därmed kurser inom alla olika operativa avdelningar av branschen så som Food & Beverage Management, Front Office Management och Event Management.

Dessa kurser kombineras sedan med mer generella och administrativa Management-kurser, så som Försäljning & Marknadsföring, Personalledarskap och Redovisning. Denna kombination av operativa och administrativa Management-kurser följt av utbildningens praktikperiod, gör dig redo att påbörja din internationella karriär.

SMHS hotellskola

Programmets upplägg

Programmets unika upplägg där studenten är på skolan och läser teori i en termin följt av en betald praktik i 6 månader, ger studenten både de teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att ta en ledande position inom den internationell Hotell, Resort och Event-branschen.

En teoritermin och en praktiktermin

Programmet består av en teoritermin samt en praktiktermin vilket ger studenterna den praktiska erfarenhet som är så viktig när man skall påbörja sin karriär inom hospitality.

Studenterna har även möjlighet att komplettera sitt diplom med ett diplom från AHLA-American Hotel and Lodging Association.

Vad kan du bli efter utbildningen?

Postgraduate Diploma studenter är mycket attraktiva på arbetsmarknaden och efter avslutade studier har man möjlighet att söka antingen ett Management Trainee program eller en chefsposition på ett hotell. Statistiken talar för sig själv: 

Skapa nätverk i hospitalitybranschen

Studenter vid Swiss Hotel Management School har möjlighet att knyta massor av kontakter i hospitality-branschen under  studietiden. Detta genom IRF – internationellt rekryteringsforum. Till detta forum kommer massor av representanter från t.ex. hotell, resorts, kryssningsbolag, flygbolag etc.

SHMS-studenter har möjlighet att gå på seminarier, mingla med branschfolk samt bli intervjuade för praktikplatser eller anställning. IRF är en viktig länk mellan nyexaminerade studenter och företag som skriker efter kompetent arbetskraft inom management.

För mer information om Hotell, Resort & Spa Management - Postgraduate diploma , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja SHMS – Swiss Hotel Management School?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Bostadsgaranti

Ansökan och behörighet

Ett Postgraduate Diploma program är för dig som redan har en Kandidatexamen ELLER minst 3 års arbetslivserfarenhet. Ett perfekt sätt att byta karriär eller ta nästa steg i karriären. 

Antagningskriterium 

  • Kandidatexamen eller minst tre års arbetslivserfarenhet i en ansvarsfull position
  • Engelskanivå motsvarande: VG i Engelska B eller Engelska 6 från gymnasiet eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ poäng på “Oxford Online Placement Test “(OOPT), detta erbjuds gratis av SEG
  • CV och personligt brev
  • Kopia på giltigt pass

Sista ansökningsdag: Kontakta skolan för personlig studierådgivning
Sen ansökan accepteras: I mån av plats
Generell ansökningsinformation: Ansökan sker med studievägledare på plats i Sverige som hjälper varje enskild student personligen med samtliga ansökningshandlingar.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutade studier erhåller du ett Postgraduate Diploma in Hotel, Resort and Spa Management. Du erbjuds även möjligheten att ta ett diplom från AHLA-American Hotel and Lodging Association om så önskas.

Efter ett postgraduate diploma har du möjligheten att fortsätta dina studier mot en Masterexamen vid någon av SEGs skolor.

Kostnader

Skolan tar ut en terminsavgift som inkluderar helpension. Ta kontakt med skolan för mer information om kostnaden. Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN och attraktiva stipendier finns att söka. 

Reportage

Framgång inom design via hospitality

SHMS – Swiss Hotel Management School

Redan tidigt i sina studier visste Pascale (med bakgrund från Sverige och Schweiz) att hennes framtid låg i designbranschen – sedan dess har hon målmedvetet arbetat mot sitt mål. Inom sex månader efter att ha arbetat för Atelier Zürich blev hon befordrad till juniordesigner. Tre år senare ansvarar hon för sina egna, mindre projekt inom både bostads- och hotellsektorn.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hotell, Resort & Spa Management - Postgraduate diploma

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SHMS – Swiss Hotel Management School
Caux Palace
CH-1824 Caux

SHMS- Swiss Hotel Management School

Är du intresserad av att studera hotel management i Schweiz? Swiss Hotel Management School är känd som en av världens främsta skolor och erbjuder utbildningar inom ren Hotell Management, Hotell & Event Management samt Hotell & Design Management där du...

Läs mer om SHMS – Swiss Hotel Management School och visa alla utbildningar.

Highlights