Universitets- & högskoleutbildning

Bachelor’s Degree in Hospitality Management

Längd
3 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Längd
3 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Videoreportage

Kommande starter

Välj mellan 8 startdatum

maj 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

juli 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

augusti 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

september 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

november 2024

 • Klassrum
 • Schweiz

januari 2025

 • Klassrum
 • Schweiz

februari 2025

 • Klassrum
 • Schweiz

april 2025

 • Klassrum
 • Schweiz

Om utbildningen

3-årig BA i Hospitality Management

BHMS Business & Hotel Management School, tillsammans med Robert Gordon University (RGU), designade en snabb BA-examen i Schweiz utan att kompromissa med kvaliteten på studierna.

BA Hotel and Hospitality Management-programmet ger studenterna akademiska kvalifikationer och en uppsättning färdigheter som är attraktiva för potentiella arbetsgivare, de nödvändiga förmågorna för att komma in i den professionella världen och en "verktygslåda" som kan tillämpas på en rad karriärer inom besöksnäringen och tjänstesektorn.

Kursen använder en rad olika undervisningsmetoder för att underlätta lärande såsom par- och gruppprojekt, individuell forskning och rapporter, samt studieresor till industrianläggningar. Kärnkunskaper täcks av föreläsningar och handledningar, med stöd av guidad läsning och ytterligare material på universitetets virtuella campus.

Varaktighet: 36 månader

För mer information om Bachelor’s Degree in Hospitality Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.
Highlights

Så ansöker du

Antagningskrav:

 • Avlagt gymnasieexamen
 • Avlagt BHMS-examen eller motsvarande
 • IELTS 5.5 nivå eller motsvarande

För dem som inte uppfyller de engelska kraven erbjuder vi ett 10-veckors University English Foundation-program som är en intensivkurs utformad för gästfrihets- och kulinariska konststudenter - på grund- eller forskarnivå

Praktikplatser

BHMS erbjuder praktisk branschutbildning

Varje termin följs av en praktikplats i en noggrant utvald schweizisk verksamhet. Denna betalda möjlighet ger studenterna värdefull arbetslivserfarenhet inom branschen, där de tillämpar de färdigheter de lärt sig under de föregående sex månaderna i skolan. BHMS tillhandahåller en dedikerad branschutbildningskoordinator för att stödja studenterna under hela deras utbildning. För att kvalificera sig för detta stöd måste studenterna uppfylla vissa kriterier, såsom goda betyg och närvaro. Löner för praktiken förhandlas mellan arbetsgivaren och Federal Employee Union, med den nuvarande värde på CHF 2 303 per månad brutto. Efter avdrag kan studenterna förvänta sig en genomsnittlig nettoinkomst på mellan CHF 1 200 och CHF 1 400 per månad.

Letar du efter internationell exponering?

BHMS kan hjälpa dig att uppnå detta mål med vårt globala nätverk av praktikmöjligheter på destinationer som Maldiverna, Miami, Paris, Singapore och Berlin. BHMS-placeringskontor arbetar nära varje student inom de första två veckorna av deras ankomst för att diskutera deras praktikpreferenser och den typ av företag de vill arbeta för, antingen i Schweiz eller utomlands. BHMS är engagerat i att hjälpa dig att uppnå dina drömmar om en sexmånaders praktik på en tropisk ö på Maldiverna eller andra spännande destinationer.

Vårt nätverk av internationella placeringsbyråer är specialiserade på att placera examensstudenter i Europa, Asien och Nordamerika och erbjuder karriär- och placeringsstödsmöjligheter för BHMS-examensstudenter. Dessutom erbjuder BHMS karriärs dagar för arbetsgivare att rekrytera direkt på campus och vi deltar i många karriärmässor för att exponera våra examensstudenter för globala karriärmöjligheter. Med BHMS är världen ditt ostron!

Kostnader

Upplev en internationell utbildning - Fullt finansierad av CSN

På BHMS förstår vi den ekonomiska börda som följer med att bedriva högre utbildning. Det är därför vi erbjuder en fullt finansierad internationell upplevelse som täcker alla kostnader som är förknippade med att studera på vår prestigefyllda skola. Ditt CSN-lån täcker mat och boende på vårt vackra campus, vilket ger en miljö som främjar lärande och en livlig gemenskapsatmosfär, undervisning och sjukförsäkring.

Utbildningen är fullt ackrediterad och berättigad till studiestöd genom CSN:s studiemedel. Med detta ekonomiska stöd kan du fullfölja dina utbildnings drömmar med tillförsikt, i vetskap om att dina utgifter täcks. Vårt team är tillgängligt för att ge ytterligare information och svara på alla frågor du kan ha, så tveka inte att fylla i intresseanmälans formuläret. Upptäck en utbildning i världsklass med BHMS, helt finansierad av CSN.

Kursinnehåll

Diplom: Hospitality Management (år 1)

Diploma in Hospitality Management, som bildar det första året mot BA i hotell- och gästfrihetsledning, består av en intensiv studieperiod på 6 månader vid BHMS campus i Lucerne, Schweiz, och en betald branschutbildningsperiod på 4-6 månader i Schweiz besöksnäringen.

Programmet har ett dubbelt fokus på att utveckla en bred förståelse för de operativa aspekterna av den internationella hotellbranschen, och bygger kunskap om viktiga affärs- och ledningsprinciper. Den består av en termin på 20 veckor och en 4-6 månaders betald praktik i Schweiz eller utomlands.

Högre Diploma Hospitality Management (år 2)

Det andra året mot BA i hotell- och gästfrihetsledning består av en intensiv studieperiod på 6 månader vid BHMS campus i Luzern, Schweiz och en betald industriutbildningsperiod på 4-6 månader i den schweiziska eller internationella besöksnäringen.

Detta andra år ger den kunskap som behövs för att främja en karriär inom global turism, gästfrihet och andra multinationella affärssektorer. Studenter fördjupar sin förståelse och färdigheter inom företagsledning med ämnen som inkluderar redovisning, försäljning och marknadsföring samt personalhantering. Efter att ha slutfört det tvååriga programmet vid BHMS Business & Hotel Management School bestämmer sig studenterna för att antingen följa BA i Hotel & Hospitality Management eller BA i Global Business Management sista året.

BA-examen: Hotel & Hospitality Management (år 3)

Det tredje året av det totalt 3-åriga Bachelor of Arts-programmet, BA Hotel and Hospitality Management, är baserat på en intensiv studieperiod över 20 veckor på BHMS campus i Luzern, Schweiz, och en 3-6 månaders arbetslivserfarenhet i ett schweiziskt eller internationellt hotellföretag. BHMS sköter programmet med RGU, som delar ut kandidatexamen till de studenter som framgångsrikt genomför tredje året och klarar alla moduler.

Utexaminerade kan bli duktiga chefer som kan arbeta inom en rad offentliga och privata företag, inklusive fritidsanläggningar, hotell, nöjesparker, konferenser, utställningar och event management.

Reportage

Våga flytta utomlands för att studera och skapat vänner för livet över hela världen

Intervju med Carl som har studerat Bachelor i Global business management på BHMS.

- Det som fick mig att ansöka till BHMS är att jag var ute efter en internationell skola som hade ett bra upplägg med både praktik och studier. 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bachelor’s Degree in Hospitality Management

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Business & Hotel Management School
Baselstrasse 57
6003 Lucerne

B.H.M.S. Switzerland

Är du intresserad av att starta en fantastisk internationell karriär i gästfrihetens hemstad? Då är BHMS det rätta valet för dig! Business & Hotel Management School är ett schweiziskt universitet baserat i staden Luzern. BHMS har ett urbant campus i...

Läs mer om Business & Hotel Management School och visa alla utbildningar.