Visa studentum.se som: Mobil

Senare del Kulturanalysprogrammet, termin 2

Umeå universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Umeå
150 hp
Heltid
Startdatum: Vår 2020 - Umeå

Senare del Kulturanalysprogrammet, termin 2

Är du intresserad av att arbeta med jämställdhetsfrågor och frågor som rör integration, mångfald, makt och demokrati? Då är Kulturanalysprogrammet något för dig. Kulturanalysprogrammet handlar om det kulturellas betydelse i samhället. Du lär dig hur människors värderingar inverkar på deras möjligheter att förstå och samarbeta med varandra och blir expert på hur kulturella mönster och gemenskaper bildas och förändras och vilka möjligheter och hinder de utgör för demokratiska arbets- och samlevnadsformer. Du får kunskaper i konflikthantering, gruppdynamik, hur man skapar och leder projekt och realiserar mångfald och jämställdhet i organisationer.

Så ansöker du

Sökande ska uppfylla grundläggande och särskild behörighet till termin ett på programmet samt ha godkända kurser som motsvarar det sökta programmets tidigare terminer.

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas i....


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Umeå universitet

901 87 Umeå

Tel: 090-786 50 00


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,8)
Baseras på 35 recensioner.
Se alla skolans recensioner