Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

Odder Højskole

Odder Højskole  - En dansk förhögskola

Världens alla hörn känns närmare idag. Ett överflöd av bilder och historier strömmar ut till oss från hela jorden. Kulturer blandas, nya uppfinningar förvånar och möjligheterna för varje person har aldrig varit större. Vi står så att säga mitt i framtiden. Det är utgångspunkten på Odder Højskole i Danmark. En internationell folkhögskola för hela världen. Viktiga ord för folkhögskola är:

Kreativitet och självförtroende.

Kunskap och färdigheter.

Samtal och åsikter.

Kompetenser- för att leva livet.

Odder Højskole vill skapa överblick, perspektiv, sammanhang och att fördjupa sig i en värld i ständig förändring. Med fokus på det akademiska, gemenskap och livsåskådning, får du de bästa möjligheterna för inlärning och utveckling. Du kommer att möta duktiga, entusiastiska lärare och en massa andra nyfikna och engagerade människor från Danmark, Skandinavien och resten av världen.

Højskolens 10 områden

Odder Højskole består av 10 oliga 'skolor' eller områden med vart sit specifikke ämne.

  • Musik, Sang & Dans
  • Psykologi
  • Film & TV-produktion
  • Krop & Bevidsthed
  • Tegning & Kunst
  • Sport & Fitness
  • Journalistik & Viden
  • Madskolen
  • OH!Tech
  • Designskolen 

Du kan välge at fokusera 100% på et bestemt ämne eller välja fler ämnen, som passar perfekt til dig. Vilken utbildning du än väljer sätter du själv ihop ditt schema. Utöver den inriktning du väljer kan du fritt välja mellan mer än 40 andra valbara ämnen. På så sätt får du en bra och stabil grund inom ett område som intresserar dig, men du har också möjlighet att prova nya okända ämnen.

Som svensk student på Odder Højskole

Som svensk student har du möjlighet att söka stöd för din tid på Odder Højskole. Det söker du genom Folkhögskolornas Informationstjänst. Lämna en intresseanmälan för mer information om att söka stöd. 


För mer information om Odder Højskole, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Odder Højskole

Reportage

Andrea Dürr om att gå på Odder folkhögskola

"Jag hade et fantastisk år på Odder folkhögskola, fick vänner för livet, nya hobbys och listade ut vad som var viktigt för mig. Jag kommer saknade och absolut aldrig glömma det."Danske Nicoline Skjoldborg om at gå på Odder Højskole:

"Det bedste ved at studere på Odder Højskole er, at man har mulighed for at kombinere fagene, så man kan få prøvet lidt af hvert, samt at blive undervist af lærere, som brænder for det, de laver."Danske Maja Sofie Holst Hansen om at gå på Odder Højskole:

"Der er så meget plads, glæde, passion og kærlighed på Odder Højskole. Eleverne er passionerede, og lærerne er ligeså. Mindst lige så meget. Det ene avler det andet, og det er simpelthen så skønt."Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Odder Højskole

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

Tel: +45 86 54 07 44
www.odderhojskole.dk

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Linnea Lindenmeyer
Det som gör denna skola så bra är folket. Lärarna är väldigt passionerade och kunniga. De som står i köket är väldigt snälla och kunninga och gör upplevelsen bättre med den goda maten plus att låter en använda köket när de inte är där. Eleverna är vad som gör skolan levande och eftersom den inte bara är för danskar gör det väldigt mångkulturellt...
Visa mer
Laura
Att gå på Odder Höjskole är det bästa val jag gjort. Här skapar man minnen för livet och vänner från alla världens hörn. Du får lov att vara kreativ och utforska dina intressen samtidigt som du lär dig massor. På Odder har man aldrig tråkigt!
Sofie
Fantastisk upplevelse, spännande kurser med engagerade lärare. Man får vänner från hela världen, lär sig danska och förbättrar sin engelska och har minnen som varar livet ut! Kan inte beskriva hur glad jag är över att ha valt denna skola!
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Odder Højskole, fyll i följande uppgifter: