Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Odder Højskole

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Linnea Lindenmeyer
(5)
Det som gör denna skola så bra är folket. Lärarna är väldigt passionerade och kunniga. De som står i köket är väldigt snälla och kunninga och gör upplevelsen bättre med den goda maten plus att låter en använda köket när de inte är där. Eleverna är vad som gör skolan levande och eftersom den inte bara är för danskar gör det väldigt mångkulturellt...
Visa mer
Laura
(5)
Att gå på Odder Höjskole är det bästa val jag gjort. Här skapar man minnen för livet och vänner från alla världens hörn. Du får lov att vara kreativ och utforska dina intressen samtidigt som du lär dig massor. På Odder har man aldrig tråkigt!
Sofie
(5)
Fantastisk upplevelse, spännande kurser med engagerade lärare. Man får vänner från hela världen, lär sig danska och förbättrar sin engelska och har minnen som varar livet ut! Kan inte beskriva hur glad jag är över att ha valt denna skola!
Johan
(5)
Den bedste almene højskole man kunne tænke sig!
Kasper
(5)
Simpelthen den bedste højskole, med et enormt fagligt udbud.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in