Folkhögskoleutbildning

Musik, Sång och Dans

Odder Højskole, i Odder
Längd
14-21 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Sök om statens utbildningsstöd
Språk
Danska
Längd
14-21 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Sök om statens utbildningsstöd
Språk
Danska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Musik, sång, dans

En utbildning för dig som gillar musik, sång och dans

Har du ett stort musik- och sångintresse? Älskar du rytmik och dans? Odder Højskole erbjuder allt det hjärtat önskar sig inom musik, sång och dans. Du kan rocka loss i ensemble, förlora dig i dansen och sjunga hela dagen lång.

Du kan fylla hela ditt schema med musik, sång och dans eller välja just det som du gillar mest. På skolan har du alla möjligheter att göra det du brinner för. Samtidigt är du aldrig mer än 25 minuter från storstadens musikliv och konserter. Utbildningen i musik, sång och dans rustar dig både till att starta ditt eget band och till att gå vidare med en musikalisk utbildning.

Musikutbildning

Här har du tiden, platsen och möjligheten att göra något med musiken. I skolans olika musikämnen kan du öva ditt instrument, när vi spelar live, och du kan producera dina egna nummer eller pröva krafterna som DJ, när vi gör elektronisk musik på datorer.

Sångutbildning

Sjung för kul eller för att du inte kan låta bli. Om målet är att hitta ditt eget sound, få ordning på sångtekniken eller bara sjunga hela dagen lång har du kommit till rätt ställe. Du kan rocka loss som sångare i ett av skolans band, sjunga flerstämmigt i den rytmiska kören och fördjupa dig i sångteknik och stämträning. Vill du ha hela paketet har du också möjlighet att få undervisning i solosång.

Dansutbildning

I all rytmisk musik är utgångspunkten kroppen. Med hjälp av skolans olika dansämnen får du en djupare och bredare insikt i kroppens sammanhang med musiken. Du kommer att stifta bekantskap med danser från hela världen, och oavsett om du är övad eller nybörjare, garanteras svett, skratt och kroppslig insikt.

Utöver huvudämnena kan du fritt välja mellan Odder Højskoles mer än 50 andra ämnen.

För mer information om Musik, Sång och Dans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För information om ansökan och behörighet vänligen fyll i en intresseanmälan.

Kostnader

Höstterminen 2019:

Boende kostar 1545/1695 DKK per vecka plus 50 DKK till kulturpeng. I priset ingår undervisning, resor, kost och logi. Kulturpengen täcker teater, föredrag och andra event.

Vårterminen 2020:

Boende kostar 1545/1695 DKK per vecka plus 50 DKK till kulturpeng. I priset ingår undervisning, resor, kost och logi. Kulturpengen täcker teater, föredrag och andra event.

Innan du börjar studera måste du betala 1 500 DKK i medlemsavgift. När du kommer till skolan får du betala 2 000 DKK för material under hela din studietid, inklusive sångbok, elevfoto och internet.

Boendet är dubbelrum med eget badrum, du tar själv med dig lakan, kudde, täcke och handdukar. 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Musik, Sång och Dans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Odder Højskole
Rørthvej 34A
8300 Odder

Odder Højskole  - En dansk förhögskola

Världens alla hörn känns närmare idag. Ett överflöd av bilder och historier strömmar ut till oss från hela jorden. Kulturer blandas, nya uppfinningar förvånar och möjligheterna för varje person har aldrig varit större. Vi står så att säga mitt i...

Läs mer om Odder Højskole och visa alla utbildningar.

Highlights