Visa studentum.se som: Mobil

Kropp & medvetande

Odder Højskole
Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Odder
14-21 veckor
Heltid
Sök om statens utbildningsstöd
Danska

Om utbildningen

Kropp & Medvetande

Tillför inspiration och energi till ditt liv!

Önskar du bättre balans mellan kropp och medvetande i vardagen? Är du i behov av lite inspiration och process i ditt liv? Behöver du konkreta redskap för hur du får mer energi och arbeta med din personliga utveckling? Utbildningen Kropp & Medvetande på Odder Højskole i Danmark är en intensiv kurs, där kropp och sinne är i fokus.

Yoga, ekologi och sundhet

Kropp och medvetande har ett eget hus på Odder Højskole, där estetik i kombination med sund, varierad och ekologisk mat är i fokus. Köket håller en hög standard och under kursen har du möjlighet att arbeta med dina kostvanor och livsstil. Undervisningen äger rum i en ljus och vacker sal, där studenterna placeras i en ring på stolar eller på yogamattor gjorda av naturmaterial.

Personlig utveckling och ökad livskvalitet

Huvudämnet under kursen heter kropp och medvetande. I detta ämne lär du dig att tackla livets utmaningar med mod, styrka och överblick. Du kommer att bli medveten om hur du bäst använder din kropp, dina kroppsliga vanor, rörelsemönster och muskelspänningar.

Målet är att få en djupare kontakt till ditt inre, så att du kan bli bättre på att uttrycka dig utåt, vara mera spontan och ärligt visa vem du är. Detta kommer att öka ditt självförtroende och skapa mera energi i din vardag, som till sist kan mynna ut i bättre livskvalitet och personlig utveckling. Medvetandet om din egen energi är väldigt viktigt i undervisningen, och du kommer att bli tränad i att känna och respektera din energinivå och att ge dig själv omsorg.

Undervisningen består av en blandning av teori, lek, rörelse, avspänning, massage, ljud, meditation och healing.

Utöver huvudämnena kan du också välja mellan; yoga, kropp och kost, drömmar och det undermedvetna samt massage eller så kan du välja fritt mellan Odder Højskoles andra ämnen. Det är totalt mera än 50 ämnen på Odder Højskole.

För mer information om Kropp & medvetande, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För information om ansökan och behörighet vänligen fyll i en intresseanmälan.

Kostnader

Höstterminen 2019:

Boende kostar 1545/1695 DKK per vecka plus 50 DKK till kulturpeng. I priset ingår undervisning, resor, kost och logi. Kulturpengen täcker teater, föredrag och andra event.

Vårterminen 2020:

Boende kostar 1545/1695 DKK per vecka plus 50 DKK till kulturpeng. I priset ingår undervisning, resor, kost och logi. Kulturpengen täcker teater, föredrag och andra event.

Innan du börjar studera måste du betala 1 500 DKK i medlemsavgift. När du kommer till skolan får du betala 2 000 DKK för material under hela din studietid, inklusive sångbok, elevfoto och internet.

Boendet är dubbelrum med eget badrum, du tar själv med dig lakan, kudde, täcke och handdukar. 

Odder Højskole

Odder Højskole  - En dansk förhögskola

Världens alla hörn känns närmare idag. Ett överflöd av bilder och historier strömmar ut till oss från hela jorden. Kulturer blandas, nya uppfinningar förvånar och möjligheterna för varje person har aldrig varit större. Vi står så att säga mitt i...


Läs mer om Odder Højskole och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kropp & medvetande

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kropp & medvetande från Odder Højskole, fyll i följande uppgifter: