Visa studentum.se som: Mobil

Swinburne University of Technology, Blueberry College & Universitet

Studera i Malaysia
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Kuching
1 termin till 4 år
Heltid
CSN-berättigad
Kommande starter

Plats & start


Kuching
Vår

Kuching
Höst

Swinburne University of Technology, Blueberry College & Universitet

Läs din utbildning på Borneo

Australian degree, Malaysian cost! Swinburne University of Technology Borneo i Kuching i Malaysia är den malaysiska delen av Swinburne University of Technology, ett högt aktat universitet från Australien. Utlandsstudier här är betydligt billigare än i de flesta andra länder och undervisningen ges på engelska. Du studerar efter samma upplägg som du gör på huvudcampuset i Melbourne, Australien. Föreläsarna kommer inte bara från Australien och Borneo utan rekryteras från olika delar av världen.

Swinburne University of Technology Borneo ger dig chansen att kombinera utbildningen med exotiska upplevelser och långa sandstränder. Du kan studera både 1-2 terminer som Study Abroad eller läsa hela utbildningar.

Sagolika Borneo

När du studerar på Swinburne University of Technology Borneo befinner du dig i Malaysiska Borneos största stad Kuching. Kuching är huvudstaden i Sarawak-provinsen och här bor ungefär 700 000 människor inklusive ca 2000 studenter från nästan 30 olika länder. Kuching har blivit utsedd till Sydostasiens bästa stad att i bo i och har bland annat fått pris av WHO. Staden är ren och infrastrukturen är väl uppbyggd.

Tack vare den avslappnade atmosfären och utbudet av barer, klubbar och restauranger så är Kuching även en härlig studentstad. Universitetet ligger i utkanten av Kuching, ungefär 15 minuter från centrum.

Även om området inte är så stort så samsas här över 30 olika befolkningsgrupper som alla firar sina egna högtider och har sina egna kulturer och traditioner. Det gör att människorna är väldigt öppna mot omvärlden. Kuching har dessutom blivit en populär destination för ekoturism tack vare sina många nationalparker i området.

För mer information om Swinburne University of Technology, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Swinburne University of Technology Borneo ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A och B/5 och 6 för Study Abroad. Söker du en hel degree så är kravet VG/C i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 80 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

Observera att du även måste vara inskriven vid ett universitet här i Sverige för att få läsa fristående kurser på Swinburne.

Utbildningar

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Du kan välja att studera kurser inom följande områden:

 • Business/Commerce
 • Design/Multimedia Design
 • Engineering
 • Information and Communication Technology
 • Sciences


Bachelor Degree – 3 år

Du kan välja att studera utbildningar inom följande områden:

 • Business/Commerce
 • Design/Multimedia Design
 • Engineering
 • Information and Communication Technology
 • Sciences

Master Degree – 1 till 2 år

Du kan välja att studera en Master inom följande områden:

 • Business/Commerce
 • Design/Multimedia Design
 • Engineering
 • English Language
 • Information and Communication Technology
 • Research Degrees
 • Sciences

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på Swinburne University of Technology Borneo är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i Malaysia

Studera i Malaysia 

Malaysia i Sydostasien är Thailands södra granne och här kan du räkna med värme, paradisstränder och riktigt god mat! Malaysia är ett toppmodernt asiatiskt land med stora framtidsplaner och frodig djungel. Malaysia består av Malacka-halvön samt de två delstaterna Sabah...


Läs mer om Studera i Malaysia och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Swinburne University of Technology, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Malaysia

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Swinburne University of Technology, Blueberry College & Universitet från Studera i Malaysia , fyll i följande uppgifter: