Visa studentum.se som: Mobil
Ann Pettersson Hair Design School

Prisbelönt frisörskola som utbildar dig mot Frisörlicens

Det är brist på utbildade frisörer. Passa på att förverkliga dina drömmar

Vill du bli en av Sveriges bästa frisörer? Du har drömmen, Ann Pettersson Hair Design School ger dig verktygen. Frisörbranschen är ett bristyrke. Det finns ett stort behov av utbildade frisörer med Gesällbrev och Frisörlicens. Utbilda dig idag!

  • Godkänd av Frisörföretagarna och Handels Fackförbund.
  • Internationellt godkänd och kvalitetssäkrad frisörskola av Pivot Point och OMC.
  • Tvåfaldig vinnare av OMC best school Academy Award International, 2012 och 2016 av 52 länder.
  • 100% i arbete! Alla studenter de senaste åren arbetar idag på salong eller driver eget.

Frisörskola med internationellt erkända lärare

Ann Pettersson Hair Design School erbjuder dig en frisörutbildning av toppkvalitet, ledd av internationellt erkända lärare som vet vad marknaden kräver. Lärarna har arbetat med vidareutbildning för frisörer och frisörlärare i Sverige, Europa och USA under många år. De har forskat och bidragit med mycket utbildningsmaterial till den svenska och internationella frisöreliten. Ann har i uppdrag av Frisörföretagarna utvecklat och skapat instuderingsmaterial i frisörteknik som eleverna i Sverige har som underlag till sitt delprov (halva Gesällprovet).

Skolans lärare har universitetsstudier i pedagogik. De vill att du ska lyckas på en salong. Deras främsta mål är att du har en nöjd kund som lämnar salongen oavsett vilken stilart eller karaktär din kund har. Ann som huvudlärare med många meriter lär dig hur man tolkar nya trender och tekniker genom Pivot Points utbildningssystem live, och du har möjlighet att med Pivot Points OLS (Online Learning System) förkovra dig och ha extra undervisning. Ann undervisar dig även inom Hårologi (Läran om Håret).

Ta steget och utbilda dig till frisör – ett kreativt och spännande yrke!

Tveka inte att utbilda dig till ett yrke där du har kul på jobbet och får utvecklas tillsammans med andra människor. Antagningskraven är ditt kreativa sinne och ditt intresse för att vilja serva andra människor. Skolan ser helst att du är entusiastisk för nya utmaningar och ha ett öppet sinne.

Gesällprov och diplomeringar för frisörer

Frisörutbildningen på Ann Pettersson Hair Design School ger dig möjligheten att bli så duktig du vill. Pivot Point diplomering och Hårologi auktorisation får du automatiskt genom den gedigna utbildningen. Vi kan erbjuda dig träning inför gesällprov efter färdig utbildning på salong som trainee. Det sker på skolans tider och villkor. Under tiden på skolan avlägger du även OMC internationella licenser.


För mer information om Ann Pettersson Hair Design School , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Ann Pettersson Hair Design School

Yrkesutbildning
Skönhet Utbildningsform Längd Ort
Frisörutbildning - Certifierad, Internationellt Prisbelönad Klassrum 8 månader Örnsköldsvik
Undervisning / Pedagogik
Specialkurs för Frisörlärare / Handledare Klassrum Örnsköldsvik

Visa alla

Varför ska du välja Ann Pettersson Hair Design School ?

Ann Pettersson Hair Design School har vunnit internationellt pris!

Ann Petterson Hair Design School i Örnsköldsvik blev i juli 2012 historiska. För första gången delade det internationella frisörförbundet OMC ut utmärkelsen Best School of the Year och detta gick till Ann. OMC har representation i 52 länder och är för frisörer ungefär vad FIFA är för fotbollen.

Motiveringen från OMC till att Ann Pettersson skulle vinna det prestigefyllda priset var bland annat att hon under många år arbetat för allt det OMC står för, att hon inte bara utbildar sina elever att vara salongsorienterade utan att hon även jobbar med tävlingsläran.

Priset är också för att skolan nått så fina resultat, exempelvis har den före detta eleven Henrik Nilsson deltagit i VM och två före detta elever jobbar nu med att vidareutbilda frisörer inom frisörutbildningssystemet Pivot Point.

Ytterligare en bidragande orsak till vinsten är att Ann, tillsammans med Joakim Roos (en av världens mest meriterade frisörer) jobbat fram ett brons-, silver- och guldcertifikat för elever.

Beskrivning och boende

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Ann Pettersson Hair Design School

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Ann Pettersson Hair Design School

Ann Pettersson Hair Design School

Köpmangatan 7
891 33 Örnsköldsvik

Tel: 066019700
Mobil 0703218777
www.annpettersson.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

Sanna
Började på Ann Pettersson Hair Design School hösten 2015 och det är en resa i livet jag aldrig kommer glömma! Ann och de andra lärarna är så engagerade för att lära ut så mycket som möjligt. Har man viljan till att utvecklas och bli den bästa frisören så har Ann och de andra lärarna verktygen till att man lyckas. Skola i toppklass!
Alexandra
Det finns nog ingen annan lärare på denna jord som är lika engagerad i sina elevers utveckling som Ann. Så om du vill bli bäst i branschen så har Ann och hennes crew verktygen att hjälpa dig nå dit. Om du har viljan så kommer de satsa 100% på dig. Månaderna uppe i Ö-vik var de bästa i mitt liv. Utbildningen var så mycket bättre än vad jag någons...
Visa mer
Sofie Henriksson
Jag började på Ann's skola hösten 2012 och jag kan inte säga annat än att jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Jag är verkligen superglad att jag gjorde det och jag fick jobb direkt efter skolans slut! Kan verkligen rekommendera Ann's fina skola, dom är underbara allihopa! :)
Recensioner
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 12 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Ann Pettersson Hair Design School , fyll i följande uppgifter: