Visa studentum.se som: Mobil

25 januari kl 9.00 öppnar vi portarna till vårt digitala event Upskill & Reskill där du får lära dig av de bästa  - gratis! Registrera dig redan nu ⭐

Folkhögskoleutbildning

Person sitter med laptop i knät


Har du frågor om att söka utbildning, behörighet till olika utbildningar eller liknande? Vi hjälper dig! Här kan du läsa frågor från andra besökare på studentum.se och våra svar på dessa. Välj ett ämne i listan nedan eller scrolla längre ner för att se de senaste frågorna och svaren. Vår studievägledare svarar på frågor om eftergymnasial utbildning.


Jag vill ställa en fråga!


Observera att alla inkomna frågor publiceras på studentum.se. På så vis kan andra som har samma fråga som du också hitta svaret!Sök bland besvarade frågorSenaste frågorna inom Folkhögskoleutbildning


24 nov 2013
På vilka skolor finns utbildningen Grafisk formgivare/Originalare?
Hej! Jag vet inte riktigt var jag ska vända mig så jag provar här! Jag vill läsa till Grafisk formgivare/Originalare eller liknande, men jag hittar inte på vilka skolor detta finns. Snälla skulle ni kunna hjälpa mig?

Mvh
Anna Larsson

Svar:

Hej Anna!

Jag gjorde en sökning på Grafisk formgivare på Studentum.se och fick denna träfflista.

Utbildningen finns på flera olika skolor. Hoppas du hittar någon som passar dig.

Lycka till!

Vänligen, Sofia
Studentum.se

18 mar 2013
Hur står sig folkhögskoleutbildning konkurrensmässigt
Hej,

jag undrar hur en utbildning till behandlingspedagog ifrån en folkhögskola står sig konkurrensmässigt på arbetsmarknaden? Går det att få jobb efter avslutad folkhögskolaeexamen?

Mvh

Marcus

Svar:

Hej Marcus,

Det är svårt att svara på hur en folkhögskoleutbildning står sig konkurrensmässigt. Det bästa är att du kontaktar skolan direkt med dina funderingar. Det kan du göra via ett intresseanmälningsformuläret  som finns på varje utbildnings sida. Här hittar du utbildningar till behandlingspedagog på folkhögskola.  Där kan du ställa din fråga och på så sätt komma i direktkontakt med skolan. Här kan du läsa mer om folkhögskoleutbildningar.

Lycka till!

Med vänlig hälsning

Kim

07 mar 2013
Finns det 1-åriga dansutbildningar som inte är i Stockholm?
Hej!
Jag är på jakt efter en 1-årig dansutbildning för att kunna utvecklas och undervisa. Finns detta någonstans förutom Stockholm?

Svar:

Hej!

Det finns flera folkhögskolor i Sverige som har olika dansutbildningar som pågår under cirka ett till två år.

Jag har bland annat hittat dansutbildningar i Härnösand, Åsa och Karlskoga.

Här kan du läsa mer om estetiska utbildningar som finns på Studentum.

Om du hittar en utbildning som intresserar dig kan du snabbt och enkelt göra en intresseanmälan så kommer skolan skicka mer information till dig.

Lycka till!

Vänligen, Sofia Base
Informatör, Studentum


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in