Visa studentum.se som: Mobil

Yrkesutbildning

Person sitter med laptop i knät


Har du frågor om att söka utbildning, behörighet till olika utbildningar eller liknande? Vi hjälper dig! Här kan du läsa frågor från andra besökare på studentum.se och våra svar på dessa. Välj ett ämne i listan nedan eller scrolla längre ner för att se de senaste frågorna och svaren. Vår studievägledare svarar på frågor om eftergymnasial utbildning.


Jag vill ställa en fråga!


Observera att alla inkomna frågor publiceras på studentum.se. På så vis kan andra som har samma fråga som du också hitta svaret!Sök bland besvarade frågorSenaste frågorna inom Yrkesutbildning


26 jan 2022
Livsstilscoach
Hej

Funderar på att sadla om och bli livsstilscoach.

Är det så att det verkligen är ett krav att man måste ha gått en utbildning för att få jobba och kalla sig livsstilscoach eller kan jag använda mig av all min erfarenhet och vara självlärd och ändå kunna kalla mig och jobba som livsstilscoach ?

Tacksam för svar.

Svar:

Hej! 

Kul med nya karriärutmaningar. Jag hittar inget om just livsstilscoach men däremot finns det en del att hitta under coach, här är en länk med lite information. Jag tolkar det som att livsstilscoach inte är någon skyddad titel och det är fritt fram att använda. I många potentiella  kunders ögon kan säkert en utbildning och regelbunden kompetensutveckling se och kännas som en trygghet men detta gäller självklart inte alla. Lycka till! 

Vänliga hälsingar 

Cecilia, syv 

20 jan 2022
Hur ser arbetsmarknaden ut efter att ha gått kommunikationsutbildning
De kommunikatörsutbildningar ni erbjuder, hur får jag reda på hur de står sig på arbetsmarknaden?

Svar:

Hej! 

Kontakta den enskilda skolan för att få svar på din fråga. Studentum.se bedriver inga egna utbildningar utan är en samlingsplats för olika utbildningar, skulle kunna likställas med en digital katalog. 

Hoppas du ska få svar på din fråga! 

Vänliga hälsningar 

Cecilia, syv 

04 feb 2014
Finns någon Florist el Bagar/Konditor utbildning för mig som vuxen, Gävleborg el Västernorrlands län?
Jag undrar om det finns någon Florist el Bagar/Konditor utbildning för mig som vuxen, Gävleborg el Västernorrlands län? Kan ej hitta, tyvärr.

tack!

Svar:

Hejsan!

När jag gör en sökning på Studentum.se hittar jag två YH-utbildningar till bagare och konditor. Dessvärre inte i Västernorrlands län.

Inte heller de utbildningar till bagare och konditor som bedrivs som vuxenutbildning eller yrkesutbildning finns i Västernorrland. Dessa har du att välja på.

De utbildningar till florist som går att hitta på Studentum.se är dessa.

Hoppas du hittar något som passar dig.

Lycka till!

Vänligen, Sofia
Informatör, Studentum


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in