Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Om studentum.se

Person sitter med laptop i knät


Har du frågor om att söka utbildning, behörighet till olika utbildningar eller liknande? Vi hjälper dig! Här kan du läsa frågor från andra besökare på studentum.se och våra svar på dessa. Välj ett ämne i listan nedan eller scrolla längre ner för att se de senaste frågorna och svaren. Vår studievägledare svarar på frågor om eftergymnasial utbildning.


Jag vill ställa en fråga!


Observera att alla inkomna frågor publiceras på studentum.se. På så vis kan andra som har samma fråga som du också hitta svaret!Sök bland besvarade frågorSenaste frågorna inom Om studentum.se


02 maj 2022
Frågor om utbildning
Hej.
Jag har jobbat som barnskötare sen 2016, är fast anställd nu, men är sugen på att läsa barnskötarutbildningen på distans under tiden jag jobbar. Är det ett måste för mig att göra praktik även fast jag jobbat så många år i förskolan?
Med vänlig hälsning

Svar:

Hej,

Studentum.se driver inte några egna utbildningar men när du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Skolan kan hjälpa dig svara på dina frågor kring deras utbildning.

Lycka till! /Petra,SYV

30 mar 2014
Jag undrar hur man ansöker kurser / utbildningar via er sida?
Hej! Jag undrar hur man ansöker kurser / utbildningar via er sida och vart man behöver skicka betyg & intyg.

Med vänlig hälsning

Svar:

Hejsan!

Vi bedriver inga utbildningar själva, vi är främst en söktjänst för utbildningar. Hos oss kan du inte ansöka till kurser/utbildningar, utan endast beställa mer information och komma i kontakt med skolor genom intresseanmälningar.

Hur du ansöker beror lite på vilken utbildningstyp det gäller.

Lycka till!

Vänligen, Sofia
Informatör, Studentum.se

12 mar 2014
Kostar utbildningarna på era sidor? Jag vill hitta utbildningar inom HR & Personal.
Hej!

Undrar gällande kostnad för era utbildningar, finner det inte på sidan (eller så tittar jag inte tillräckligt noga kanske).

Är intresserad av HR och personal och i första hand distans.
(Boende nära främst Lund men även Malmö).

Mvh
Annika

Svar:

Hej Annika!

Nu har du kontaktat Studentum.se - vi bedriver inga utbildningar själva, vi är främst en söktjänst för utbildningar.

Om skolan själv lagt in kostnader så ska det stå angivet på sajten. Majoriteten av utbildningarna som ligger uppe på Studentum.se är kostnadsfria. Här finns utbildningar på distans inom Personal / Arbetsmiljö / HR.

Hoppas du hittar någon utbildning som passar dig.

Lycka till!

Vänligen, Sofia
Informatör, Studentum.se


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in