Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Språkkurs - Koreanska i Seoul

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning
Seoul
Valfritt - från 2 veckor till 2 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Start varje måndag året runt - Seoul
 Språkkurs - Koreanska i Seoul

Om utbildningen

Studera koreanska i Seoul

Med en fot i framtiden och den andra i historien är Seoul en spännande och trendig stad att uppleva i samband med en språkkurs i koreanska. Det är många som lockas av att utforska k-pop vågen och koreansk populärkultur i denna världsmetropol!

Seoul är en stad med många ansikten. Kontrasterna mellan gammalt och nytt är enorma. Här finner du urgamla palats praktiskt taget väg i vägg med 2000-talets glas- och stålkonstruktioner. Samtidigt som Seoul är en av världens största städer finns det gott om lugna och vackra platser att koppla av på. I Sydkorea samarbetar vi med två språkskolor som du kan läsa mer om nedan.

För mer information om Språkkurs - Koreanska i Seoul, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Om skolorna

Korean Language Institute

Korean Language Institute (KLI) är en del av Yonsei University, ett av Sydkoreas äldsta universitet och med rykte om sig att vara det bästa universitetet i hela Sydkorea.

Skolan ligger på ett stort campusområde med moderna skolbyggnader, grönområden och studenthem där du också kan bo. Campuset ligger mitt i den trendiga stadsdelen Sinchon. KLI har en särskild byggnad på Yonsei Universitys campusområde. Förutom ett hundratal klassrum finns multimedialab, bibliotek, internet lounge, studierådgivning och kafeteria.


Studenterna kommer från hela välden och har olika bakgrund. Ca 30 procent är kinesiska studenter, 30 procent japanska, 20 procent amerikanska, 15 procent europeiska och 5 procent från övriga världen. Resultatet är en internationell mix av studenter i en kreativ och stimulerande miljö.

Vid sidan av språkkursen anordnas ibland fritidsaktiviteter, så som koreansk matlagning och workshops kring traditionell koreansk kultur, t.ex. att göra masker och solfjädrar. För de tävlingsinriktade sydkoreanerna är också evenemang som tal- och sång-tävlingar självklara inslag i språkkursen.

Lexis Korea

Lexis Korea är en privat språkskola med en bra mix av deltagare från olika länder. Skolan ligger mitt i nöjes- och shoppingdistriktet Gangnam. I området runt skolan finns ett stort antal caféer, restauranger, barer och klubbar.

Skolan upptar hela det elfte våningsplanet i en modern kontorsbyggnad. Från många av de 10 klassrummen har du en fin utsikt över Gangnam och staden runt omkring. På skolan finns också ett multi-mediarum, ett enklare kök och ett samlingsrum.

Skolan erbjuder regelbundna fritidaktiviteter på eftermiddagar och kvällar. Varje fredagseftermiddag organiseras t.ex. en uppskattad utflykt tillsammans med koreanska studenter som studerar engelska på skolan.

Så ansöker du

Kontakta Avista genom intresseanmälningsformuläret för mer information om hur du ansöker och vad som krävs av dig inför din språkkurs i Sydkorea.

Kostnader

Kostnaden för en språkkurs i koreanska varierar beroende på hur länge du vill studera. Kontakta Avista för mer info!

OBS! För att söka studiemedel från CSN krävs att du läser en språkkurs på 13 veckor eller längre.

Avista Education & Språkresor

Språkresor och utlandsstudier sedan 1980

25.000 studenter kan inte ha fel! Sedan 1980 har AVISTA förmedlat språkkurser och andra utlandsstudier till tusentals nöjda deltagare i alla åldrar. Vi samarbetar med några av de främsta skolorna i respektive land. Med oss kan du gå en språkkurs...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Koreanska i Seoul

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sibyllegatan 79
114 43 STOCKHOLM


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkkurs - Koreanska i Seoul från Avista Education & Språkresor, fyll i följande uppgifter: