Visa studentum.se som: Mobil

Certifierad Produktionstekniker, 230 YHP

Campus Västervik
Sammanfattning
Yh-utbildning
Västervik
1 år
Heltid, distans
CSN-berättigad
Startdatum: Höst 2020 - Västervik

Certifierad Produktionstekniker, 230 YHP

En utbildning för dig som gillar att jobba i team eller leda dem. Du får lösa problem inom allt från effektiviseringar av maskiner och processer, till nya arbetssätt för personalen.

Du får kunskaper om arbetsmetoder som används för industriell produktion samt lär dig att genomföra klockstudier och prestationsbedömningar. Du lär dig om LEAN-verktyg och simuleringsverktyg och får en inblick i projektarbete.

Många företag efterfrågar produktionstekniker. Därför har vi tillsammans med företag i branschen tagit fram en utbildning för dig som redan har kunskaper från industriell produktion och vill ta steget mot att lära dig mer och utveckla din yrkesroll. Dessutom blir du certifierad!

certifierad produktionstekniker

För mer information om Certifierad Produktionstekniker, 230 YHP, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansök via lernia.se

Behörighetskrav

Godkända betyg i Matematik 1+2, (A+B), Produktionskunskap 1+2, Svenska 1/Svenska som andraspråk 1 (Svenska A/Svenska som andraspråk A), Engelska 5 (Engelska A)

Saknar du betyg från kursen Produktionskunskap 2 men har arbetslivserfarenhet från industriell produktion i minst sex månader på heltid kan du vara behörig till utbildningen ändå.

Om utbildningen får fler sökande än det finns platser så kan du behöva göra ett intagningsprov för att komma in. Urvalet består av ett skriftliga prov framtaget av branschorganisationer inom industriell produktion.

Studieform

Utbildningen sker på distans via webbinarium som kombineras med teoretiska kurser och praktiska inslag. Varje termin träffas utbildare och studerande på plats i Västervik eller Trollhättan. På platsträffarna sker tentamen, föreläsningar, diskussioner och praktiska övningar.

Examen & Intyg

Yrkeshögskoleexamen

Campus Västervik

Campus Västervik

Campus Västervik är ett lokalt campus vilket betyder att vi ägs och drivs av Västerviks kommun och samarbetar med olika högskolor och universitet kring platsförlagda utbildningar. Med modern teknik placerar vi dig i digitala föreläsningssalar, grupprum och handledarmöten online. Samtidigt...


Läs mer om Campus Västervik och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad Produktionstekniker, 230 YHP

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Västervik

Östersjövägen 8
593 32 Västervik

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Certifierad Produktionstekniker, 230 YHP från Campus Västervik, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner