Visa studentum.se som: Mobil

Specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård, 60 hp

Campus Västervik
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Västervik
60 hp
Deltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Höstterminen - Västervik

Specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård, 60 hp

Utbildningen syftar till att du självständigt ska kunna ge omvårdnad på avancerad nivå inom intensivvård och pre- och postoperativ vård, samt bedriva förbättringsarbete inom specialistområdet.

Om utbildningen

Den här utbildningen förbereder dig för att möta de krav som framtidens hälso- och sjukvård ställer på specialistsjuksköterskors förmåga att leda och utveckla omvårdnaden inom vårdområdet intensivvård. Studierna i omvårdnad, på avancerad nivå, fokuserar på specialistsjuksköterskans självständiga omvårdnadsansvar kopplat till komplexa problem och vårdbehov, samt vetenskapligt och etiskt förhållningssätt.

Programmet ger dig fördjupade kunskaper i att utföra komplex omvårdnad till patienter som är kritiskt sjuka, ett utmanade och ansvarsfullt arbetet som kräver att du har kunskap i att hantera avancerad teknisk utrustning och medicinering, parallellt med omvårdnad av patienter.

Undervisningsspråk är svenska men kurser på engelska kan förekomma. Engelsk- och svenskspråkig litteratur används.

Så fungerar det

Utbildningen är på deltid. Undervisningen är på plats på Campus Västervik, övrig tid ägnar du åt egna studier i kombination med grupparbeten. På Campus Västervik kan du tillsammans med dina studiekamrater ta del av livesända föreläsningar i våra studios och även använda våra öppna ytor och grupprum för egna studier. Ett sådant utbyte med andra ökar dina chanser att lyckas med studierna.

Det kan bli upp till två träffar per termin på plats på Högskolan Väst i Trollhättan.

Verksamhetsförlagd utbildning (VFU)

Du som väljer att läsa programmet kommet att genomföra din VFU på plats i Västerviks kommun eller i närområdet.

För mer information om Specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård, 60 hp, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

  • Du gör din ansökan via antagning.se
  • Förkunskapskrav:
    Av Socialstyrelsen utfärdad legitimation som sjuksköterska och minst ett års yrkeserfarenhet som sjuksköterska samt kandidatexamen med huvudområdet omvårdnad eller motsvarande.

Campus Västervik

Campus Västervik är ett lokalt Campus som ägs och drivs av Västerviks kommun. Vi erbjuder eftergymnasiala program och kurser. Våra utbildningar drivs i samarbete med högskolor, universitet och YH-utbildare. Studenterna finns på plats här. De tar del av föreläsningar som...


Läs mer om Campus Västervik och visa alla utbildningar.

Campus Västervik Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård, 60 hp

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Västervik

Östersjövägen 8
593 32 Västervik

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård, 60 hp från Campus Västervik, fyll i följande uppgifter:

Du kanske också är intresserad av: