Campus Västervik

i Västervik (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Campus Västervik

Funderar du på att börja plugga hos oss? Vad roligt! Det finns många fördelar med att gå en utbildning just här.

Att studera på Campus Västervik

På Campus Västervik står du som är student i fokus. Vi strävar efter att du ska trivas så bra som möjligt och få de bästa förutsättningarna att genomföra din utbildning. Därför utvecklar vi hela tiden vår service, teknik och studiemiljö. Du har också rätt till stöd och vägledning från lärosätet du är antagen vid. 

Så här går studierna till

På Campus Västervik läser du eftergymnasiala utbildningar. Vi erbjuder program och kurser som drivs av ett universitet, en högskola eller en yrkeshögskola, men du genomför studierna här på campus. Med hjälp av modern teknik direktsänds föreläsningarna till skärmar i våra studior. Där kan du och din klass se, höra och prata med föreläsaren och klasskamraterna som är på lärosätet. Om föreläsaren visar en presentation ser du även bilderna på skärmen. Inom ett par av våra program finns adjunkter som undervisar på plats här, men oftast är dina föreläsare på det lärosäte som driver utbildningen. Här på campus finns dock alltid kunnig personal som ser till att teknik och allt runt omkring dig fungerar på bästa sätt.


För mer information om Campus Västervik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Campus Västervik Facebook

Vanliga frågor

  • Ja. Utbildningarna är på plats på Campus Västervik. Föreläsningarna sker i våra studios, genom att de sänds dit från högskolan/universitetet. Det kan vara så att utbildningsplanen kräver att några uppgifter ska genomföras på högskolan/universitetet som driver utbildningen. Några eller någon gång under utbildningstiden kan du därför behöva resa till lärosätet.

  • Dina lärare befinner sig den mesta tiden på lärosätet. Deras föreläsningar direktsänds därifrån till den studio på Campus Västervik, där du och dina studiekamrater sitter. På stora skärmar ser du föreläsaren, presentationer och de studiekamrater som sitter på lärosätesorten. Eftersom föreläsningen direktsänds har du möjlighet att ställa frågor till läraren under tiden.

  • Ja, du kan skriva alla dina tentor här. Även om du läser ett program på något annat än de universitet/högskolor vi samverkar med.

  • Ja, i de allra flesta fall. De utbildningar som ges på Campus Västervik är anpassade till arbetsmarknaden och efterfrågade av arbetsgivare i kommunen och norra regionen. Minst 98 procent av våra studenter har arbete direkt efter utbildningen.

  • Ja, alla våra utbildningar är studiemedelsberättigade.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Campus Västervik

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kategorier

Ingenjör

   Civilingenjör

Ledarskap / Organisation

Social omsorg

   Socialpedagog

Vård / Omsorg

   Social omsorg
   Sjuksköterska

Hitta till utbildaren

Campus Västervik

Östersjövägen 8
593 32 Västervik

Tel: 010 - 355 40 90
www.campusvastervik.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Thilde
18 apr 2018
Rekommenderas starkt

Har suttit här många gånger och studerat när väggarna hemma blivit för tråkiga. Här finns hjälpsam personal, lugn och ro samt tillgång till allt man behöver.

4/5
Anonym
07 mar 2008

Mindre skola med en unik personlig service! Engagerad personal som på alla möjliga sätt vill studenternas väl.

Highlights