Visa studentum.se som: Mobil

Systemutveckling - IT och samhälle, 180 hp

Campus Västervik
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Västervik
3 år
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Hösttermin - Västervik

Systemutveckling - IT och samhälle, 180 hp

Inom IT hittar du de mest spännande framtidsjobben. Igår var det mobilappar, idag pratar man om artificiell intelligens, Virtual Reality och Cyber Security.

Överallt går vi över till en digitalisering som behöver många olika kunskaper inom IT, allt från programmering till att förstå vad för IT vi behöver. Programmet gör dig redo för framtiden - dessutom kan du själv välja att fördjupa dig antingen inom Systemutveckling och programmering eller Verksamhetsutveckling med IT.

Om utbildningen

Systemutveckling IT och Samhälle ger dig kunskaper inom IT som gör det möjligt att välja arbete efter de intressen som du har. Du kommer att vara del av IT-områdets utveckling där det hela tiden växer fram nya sätt att digitalisera tjänster och använda IT - detta öppnar möjligheter såväl nationellt som internationellt och kräver ny kompetens.

Under första delen av utbildningen får du en bred grund inom systemutveckling och IT. I den senare delen av utbildningen kan du fördjupa dig för att få spetskunskaper inom ett av två områden:

Systemutveckling: du fokuserar på modern systemutveckling där du programmerar, designar och utvecklar webbplatser och mobilappar, lär dig koppla samman datorsystem och bygger spännande applikationer i Virtual Reality.
Verksamhetsutveckling med IT: du lär dig att bygga IT-system som passar till människor och organisationer utifrån deras behov och förutsättningar. Du testar på vad automatisering i en verksamhet med så kallade robotar innebär.

För mer information om Systemutveckling - IT och samhälle, 180 hp, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Studieform

Utbildningen är på heltid. Undervisningen är på plats på Campus Västervik, övrig tid ägnar du åt egna studier i kombination med grupparbeten. På Campus Västervik kan du tillsammans med dina studiekamrater ta del av livesända föreläsningar i våra studios och även använda våra öppna ytor och grupprum för egna studier. Ett sådant utbyte med andra ökar dina chanser att lyckas med studierna.

Yrkesliv

Studenter som läst utbildningen arbetar med IT på många olika arbetsplatser. Det är lätt att få spännande jobb och att utvecklas inom de områden som intresserar dig.

Campus Västervik

Campus Västervik är ett lokalt Campus som ägs och drivs av Västerviks kommun. Vi erbjuder eftergymnasiala program och kurser. Våra utbildningar drivs i samarbete med högskolor, universitet och YH-utbildare. Studenterna finns på plats här. De tar del av föreläsningar som...


Läs mer om Campus Västervik och visa alla utbildningar.

Campus Västervik Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Systemutveckling - IT och samhälle, 180 hp

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Västervik

Östersjövägen 8
593 32 Västervik

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Systemutveckling - IT och samhälle, 180 hp från Campus Västervik, fyll i följande uppgifter: