Visa studentum.se som: Mobil

Campus varberg

Det är många som är stolta över Campus Varberg - det kommer du kanske också att vara när du väl har valt att lägga en del av din framtid där. Och det finns många sorters Campus, men bara ett som detta. De har till och med fått stå modell för många andra utbildningssatsningar, både nationellt och internationellt.

Yrkesinriktad utbildning 

Campus Varberg är idag en av landets ledande aktörer för yrkesinriktad utbildning. De senaste åren har miljön kompletterats med en omfattande projektverksamhet. Ännu fler studenter får nu möjlighet att komma i kontakt med framtidens näringsliv redan under utbildningstiden.

Nära till företagen - och nära till havet

Uppslutningen från företag, organisationer och samarbetspartners är en förklaring till framgångarna. Det unika läget med närheten till havet och goda kommunikationer bidrar förstås också, liksom att de har en av Sveriges mest moderna miljöer för högskolestudier och yrkesutbildning.

Hallands största yrkeshögskola

Campus Varberg är idag Hallands största yrkeshögskola och erbjuder efterfrågade utbildningar tillsammans med näringslivskontakter och ledande utbildningsarrangörer. Med hjälp av engagerade och kompetenta medarbetare ser de till att du som student trivs och får en utbildning som behövs.

Vill du veta mer eller komma i kontakt?

Kontakta Campus Varberg direkt genom att fylla i intresseformuläret nedan. Det är självklart helt gratis och det är inte bindande på något vis att ta kontakt eller beställa mer information.


För mer information om Campus Varberg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Campus Varberg

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Varberg

Otto Torellsgata 16
432 82 Varberg

Tel: 0340-69 74 00
www.campus.varberg.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Anonym
(5)
En mycket fräsch skola med mycket bra service. Ett extra plus till Christina Claeson som hjälper till att lösa problem och svara på alla konstiga frågor. Ett extra plus till bibliotikarierna som finns till för oss studenter och som tar sig tid att hjälpa till då det behövs. Ett extra plus till Campusrestaurangen som serverar god och nyttig mat ...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Campus Varberg, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.