Visa studentum.se som: Mobil

Lokalvårdare

YrkesAkademin Vux
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Falun
400 gymnasiepoäng
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad

Om utbildningen

Lokalvårdare

Är du en lyhörd och ansvarsfull person som gillar ordning och reda? Då kan yrkesrollen lokalvårdare vara något för dig. Som lokalvårdare ser du till att hålla lokaler fräscha och bidra till en bättre arbetsmiljö för personal som arbetar på platsen. Utbildningen ger dig kunskaper om snabb och effektiv arbetsteknik och olika städverktyg. Den moderna lokalvårdaren har även god kännedom om miljökrav och hur man städar på ett så hållbart sätt som möjligt.

Hur ser en arbetsdag ut?

Jobbet som lokalvårdare varierar mycket beroende på vilken arbetsplats du är på och vad städuppdraget är. Det är ett serviceyrke där du städar och gör rent från golv till tak. En lokalvårdare utför vanlig städning, golvvård, storstädning och fönsterputs. Du kan arbeta med städning på olika platser såsom kontor, skolor, industrier och shoppingcenter men även städning av bussar och byggarbetsplatser samt hemma hos privatpersoner. Som lokalvårdare behöver du ha kännedom om de rätta arbetsställningarna och rörelserna som hjälper dig hålla dig frisk och rörlig.

Utbildningens upplägg

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar studiemedel från CSN. Arbetsplatslärande (APL) är obligatoriskt och ger dig bra förutsättningar att skapa kontakt och att söka jobb.

För mer information om Lokalvårdare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förkunskapskrav:

  • SFI B

YrkesAkademin Vux

Vi hjälper dig att lyckas!

YrkesAkademin yrkesvux - yrkesutbildning på gymnasienivå med målet jobb och betyg. Riktar sig till dig som saknar gymnasieutbildning eller dig som vill ändra yrkesbana. YrkesAkademin grundades 1997 av Lars-Göran Hagström och är idag en av Sveriges största leverantörer av uppdrags-...


Läs mer om YrkesAkademin Vux och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Lokalvårdare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

YrkesAkademin Vux

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Lokalvårdare från YrkesAkademin Vux, fyll i följande uppgifter: