Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Falun
1200 gymnasiepoäng
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Klassrum
Startdatum: 2021-08-23 - Falun
Sista ansökan: Ansökan har stängt

Kock

Restaurang

Slår ditt hjärta extra för matlagning och bra råvaror? Är du bra på att hålla lugnet och fokusera under tidspress? Kan du samarbeta för att möta gästernas behov? Gillar du att organisera och planera framåt? Då är det i restaurangbranschen som du hör hemma. 

Matlagning är ett hantverk och ska göras med kärlek. För många är restaurangbesöket en höjdpunkt och ofta får du veta direkt att ditt jobb är uppskattat. Den här utbildningen vänder sig till dig som är intresserad av att arbeta inom restaurang, storkök eller servering. Utbildningen bedrivs i riktigt restaurangkök. Behovet ökar i branschen och efterfrågan på utbildad personal inom kök och servering är mycket stor. 

Hur ser en arbetsdag ut?

Restaurang- och storkökspersonal är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar beroende på arbetsplats och du kan arbeta både nationellt och internationellt. En stor del av jobbet består av att planera och förbereda maten. Det kan handla om att skala och hacka råvaror snyggt, lägga upp fina presentationer av maten, assistera kockarna. Sedan lagar du mat, är med och planerar menyer, gör inköp och hjälper till med servering.

Utbildningens upplägg

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar studiemedel från CSN. Arbetsplatslärande (APL) är obligatoriskt och ger dig bra förutsättningar att skapa kontakt och att söka jobb.

För mer information om Kock, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Om du inte har svenska som modersmål krävs att du har godkänt i kursen svenska som andra språk (grundläggande eller motsvarande).

Ansökan 

Du söker via Falu kommuns webbsida - länk till ansökan kan du hitta på utbildningens webbsida. 

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och CSN-berättigande. 

YrkesAkademin Vux

Vi hjälper dig att lyckas!

YrkesAkademin yrkesvux - yrkesutbildning på gymnasienivå med målet jobb och betyg. Riktar sig till dig som saknar gymnasieutbildning eller dig som vill ändra yrkesbana. YrkesAkademin grundades 1997 av Lars-Göran Hagström och är idag en av Sveriges största leverantörer av uppdrags-...


Läs mer om YrkesAkademin Vux och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kock

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

YrkesAkademin Vux

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kock från YrkesAkademin Vux, fyll i följande uppgifter: