Visa studentum.se som: Mobil

RMIT University Vietnam, Blueberry College & Universitet

Studera i Vietnam
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Hanoi, Ho Chi Minh city
1 termin till 4 år
Heltid
CSN-berättigad
Kommande starter

Plats & start


Hanoi
februari 2022

Ho Chi Minh city
februari 2022

Hanoi
juni 2022

Ho Chi Minh city
juni 2022

RMIT University Vietnam, Blueberry College & Universitet

Studera utomlands på RMIT University i Vietnam

Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University) grundades 1887 i Melbourne och 1998 öppnade RMIT ett campus i Vietnam. Universitetet har stort fokus på att studenter efter utbildningen ska kunna komma ut väl förberedda till arbetslivet.

Genom att studera på RMIT väljer du ett globalt universitet med en lång bakgrund inom ledarskap, teknik, innovation, design och företagande. Universitetet har nära kontakt med företag som Deloitte, Adidas och BMW med flera, för att säkerställa utbildningens relevans i korrelation med branschens behov.

För mer information om RMIT University Vietnam, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Förkunskap

För att bli antagen till RMIT University Vietnam ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A/5 eller B/6 för Study Abroad. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 79 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

Kurspriser 2019

Studiemedel

Utbildningarna på RMIT University är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Välutrustade campus i Vietnam

RMIT University ha två campus i Vietnam, ett i huvudstaden Hanoi och ett i Ho Chi Minh City. Båda städerna växer och utvecklas i takt med internet och omvärldens utveckling.

På sina respektive campus i Vietnam har RMIT University lite över 6000 studenter.  Här finns det gott om föreningar och klubbar som gör att du snabbt kommer in i studentlivet.  Bowling, badminton, schack, event, spel, magi eller löpning är exempel tagit från ett 60-tal olika klubbar.

Att studenter, lärare, professorer och ledningen fungerar bra tillsammans syns tydligt i den information RMIT University Vietnam sprider i bland annat sociala medier. Universitetet har låtit några studenter göra en rap-video som du kan se nedan. NJUT!

I samarbete med RMIT University erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Bachelor Degrees – 2 till 4 år.
  • Master Degrees – 1 till 2 år.

Studera i Vietnam

Studera i Vietnam

Vietnam i Sydostasien är granne till både Laos, Kambodja och Kina åt nordväst och väst och Sydkinesiska havet på östsidan. I norr har du fantastisk natur och en blandning mellan både kullar, berg och stränder. Medan i söder har du...


Läs mer om Studera i Vietnam och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: RMIT University Vietnam, Blueberry College & Universitet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i VietnamRecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen RMIT University Vietnam, Blueberry College & Universitet från Studera i Vietnam , fyll i följande uppgifter: