Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Distans
N/A
27 500 SEK inkl. moms
Svenska

PR

Vill du arbeta med PR? Den här kursen rustar dig för att hantera och värdera PR-arbetets olika delar, både strategiskt och operativt.

Om kursen

Kursen syftar framförallt till att ge en fördjupad kunskap inom PR som del i en yrkesroll. När och hur kan man arbeta effektivt med PR och vilka metoder och verktyg bör tillämpas är några delar som kursen täcker. Det kan handla om PR som trovärdigt och kostnadseffektivt alternativ till traditionell reklam, hur planerar man för och lanserar en kampanj. Hur tar man ut ett koncept i flera PR-discipliner som debattspår, Employer branding osv. Vi täcker också in hur man bäst arbetar med issues och kriser, behöver man skilja på intern och extern kommunikation och vilka mediekanaler lämpar sig bäst för vilket innehåll.

Verktyg och konkret kunskap du får med dig från kursen är hur du lägger upp en PR-plan, hur optimerar du pressbearbetning, att författa en debattartikel, hur riggar och genomförs en medieträning, hur skriver du en brief och validerar kreativa förslag, hur skapar du bra native-innehåll och mycket mer. Fokus ligger på en mer fördjupande del av marknads-PR men kursen sveper även över områden som IR, Public Affairs och Corporate Communications.

Vem är kursen för?

Du kanske driver eget företag och har en annan huvudsaklig roll men behöver behärska och/eller kunna kravställa inom PR. Eller så arbetar du i en större organisation där PR blivit en viktig del av ditt ansvarsområde, eller kanske är du nyutexaminerad från högskolestudier inom kommunikation och vill tillgodogöra dig mer praktisk träning inför arbetslivet.
För mer information om PR, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Berghs Facebook feed

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: PR

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
111 93 Stockholm

Beställ information

För att få mer information om PR via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.