Visa studentum.se som: Mobil

Marknadsföring på LinkedIn

Berghs School of Communication
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
7 timmar
10 625 SEK inkl. moms
Svenska

Marknadsföring på LinkedIn

LinkedIn är en naturlig del för många i deras professionella roll och vardag och här finns det stora möjligheter för företag att kunna nå ut till befintliga och potentiella kunder. På denna endagskurs får du lära dig hur du och ditt företag kan använda LinkedIn för att lyckas ännu bättre med er digitala marknadsföring.

Om kursen

Med närmare 800 miljoner användare globalt (varav 4 miljoner i Sverige) är LinkedIn en allt viktigare plattform för företag.

Du får lära dig hur du kan arbeta med LinkedIn ur flera olika perspektiv: För att skapa kännedom om ditt företag, för att kommunicera kring ert varumärke och era lösningar, samt för att visa på er expertis. Kursen ger dig specifika kunskaper om hur du kan arbeta med innehåll och aktiviteter för att engagera din målgrupp på LinkedIn.

Annan viktig kunskap är olika funktioner på LinkedIn, hur man skapar en professionell profil, samt hur LinkedIns algoritmer fungerar, både för individuella profiler och företagskonton. Vi tittar även på hur du kan nå längre genom att kombinera vad företaget gör med dina kollegors aktiviteter.

Du får även en inblick i hur man kan arbeta med annonsering på LinkedIn, utifrån olika mål och de möjligheter till målgruppsanpassning som finns.

Vem är kursen för?

Kursen vänder sig till dig som jobbar som jobbar inom marknad/kommunikation och som är delaktig i ditt företags aktiviteter i sociala medier. Du vill lära dig mer och kunna sätta en strategi för hur ditt företag bör jobba med LinkedIn som kanal för befintliga och nya kunder.

Fokus är företag inom B2B på marknader som Sverige och Internationellt. Kursen vänder sig ej specifikt mot HR.

För att gå kursen behöver du vara administratör till en företagssida på LinkedIn.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 72 recensioner.

Kursdeltagare
Kursdeltagare
Kursdeltagare
Recensioner
Recensioner
(4,3)
Baseras på 72 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 2860 recensioner.
Se alla skolans recensioner