Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Stockholm
30 timmar
32 500 SEK inkl. moms
Svenska

Copywriting

Du som har koll på grunderna inom copywriting vet att det är en sak att skriva för att informera – och en helt annan att skriva för att kommunicera. Här lär du dig ännu mer om hur du hittar rätt tilltal till rätt målgrupp och ser till att orden verkligen når fram.

Om kursen

Din uppgift som copywriter är att få dina läsare att tänka, känna eller göra något. Det kan handla om att bygga ett företags varumärke, ändra en målgrupps beteende eller öka försäljningen av en produkt. Vårt sätt att konsumera media och skaffa kunskap har förändrats mycket de senaste åren och utvecklingen går snabbt. Nya digitala kanaler och ett ökat tempo ger helt nya möjligheter att nå fram, på samma gång som konkurrensen om kundernas uppmärksamhet hårdnar.

Kursen ger dig kunskaper och verktyg som är nödvändiga för att skapa, välja, formulera och nå fram med dina budskap och texter. Du kommer att träna på att utveckla koncept, kampanjer och kommunikativa lösningar. Du får tänka både kreativt och strategiskt och prova på att skriva för olika typer av målgrupper och medier.

Vi tar upp det mesta som en copywriter stöter på i det vardagliga arbetet på reklambyrå, marknadsavdelning eller som frilans. Och vi tränar på att skriva kommersiella texter för skilda målgrupper och olika typer av kanaler. Lektionerna består av teori, praktik och diskussion och du kommer att få genomföra ett lite större projekt tillsammans med en kursdeltagare som läser Art Direction. Förhoppningen är att du under kursens gång ska skapa några texter som kan användas som arbetsprover.

Vem är kursen för?

Kursen passar dig som är nyfiken på rollen som copywriter, som behöver vässa ditt skrivande och få bättre koll på reklam och marknadsföring i både traditionella och digitala kanaler. Som copywriter har du stor nytta av kreativ förmåga och personliga idéer, därför tillämpas tanken om ”learning by doing".
För mer information om Copywriting, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Berghs Facebook feed

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Copywriting

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
111 93 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om Copywriting via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.