Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Stockholm
18 timmar
29 375 SEK inkl. moms
Svenska
Berghs School of Communication

Content Marketing

Framgångsrik kommunikation och marknadsföring sker på mottagarens villkor. Ibland kallas det content marketing, ibland något annat, men grunden består av att skapa innehåll som din målgrupp frivilligt vill konsumera. Lär dig skapa affärsnytta med målgruppsanpassat, regelbundet och engagerande innehåll som stärker varumärket och driver försäljning.

Om kursen

Har du koll på content marketing? Det räcker inte. Du måste förstå och behärska content marketing för att lyckas. Bra content marketing bygger varumärket och genererar affärer. Dålig content marketing dränerar din budget. Men med relevant innehåll till rätt personer vid rätt tillfälle får du resultat som inte går att uppnå med traditionell marknadsföring.

Lär dig skapa affärsnytta med målgruppsanpassat, regelbundet och engagerande innehåll som stärker varumärket och driver försäljning. Kursen passar dig som vill gå från teori till praktik och vill börja använda content marketing som en metod för att bygga lojala relationer med din målgrupp.

Case-studier varvas med praktiska övningar och föreläsningar. Målet är att du efter kursen ska ha grundläggande kännedom om vad content marketing är och om hur du kan utnyttja storyns kraft för att fånga målgruppen. Du kommer också få grundläggande insikter om vilka delar du behöver inkludera i din contentstrategi, kunskaper om köpta och förtjänade medier samt analys.

Vem är kursen för?

Kursen välkomnar dig som arbetar som marknadsförare, kommunikatör, copywriter och art director och som vill lära dig att kommunicera med journalistiska och dokumentära verktyg i alla medier – film, digitala kanaler och print. Den passar dig som arbetar inom reklam eller PR, på marknadsavdelning eller inom traditionell media.

Berghs School of Communication

Kraft att utvecklas – igår, idag, imorgon

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se