Utbildningen har lagts till i listan till höger.
Visar 1-20 av 21 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Choklad- och Konditorutbildning i Schweiz - Kandidatexamen
Culinary Arts Academy, Switzerland
Drömmer du om att bli konditor? Då är detta är utbildningen för dig! Inga förkunskaper krävs, det som krävs är...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Le Bouveret
-
Klassrum
Kockutbildning i Schweiz - Kandidatexamen
Culinary Arts Academy, Switzerland
Culinary Arts Academy Switzerland har en av världens främsta kockutbildningar på kandidatnivå. Här studerar unga, ambitiösa studenter som brinner för...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Le Bouveret
-
3 år
-
Klassrum
Bachelor’s Degree in Culinary Arts
Business & Hotel Management School
BHMS Business & Hotel Management School har tillsammans med Robert Gordon University (RGU) designat en snabb BA-examen i Schweiz utan...
-
Universitets- & högskoleutbildning
-
Schweiz
-
3 år
-
Flera starter (8)
-
Klassrum
Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Turism management - Kandidatexamen
4,9
(7)
César Ritz Colleges
César Ritz Colleges Switzerland erbjuder kandidatprogrammet 'Bachelor of International Business in Hotel & Tourism Management'. Utbildningen är på totalt tre...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Le Bouveret
-
3 år
-
Klassrum
Vegetarisk kockutbildning i Schweiz - Kandidatexamen
Culinary Arts Academy, Switzerland
Vegetarisk matlagning är en ständigt växande del av både den professionella kulinariska världen, men också samhällsvardagen. Både kraven och behovet...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Le Bouveret
-
Klassrum
Hotell, Resort & Spa Management - Postgraduate diploma
SHMS – Swiss Hotel Management School
Ett "postgraduate diploma-program" är specialdesignat för dig som har en längre arbetslivserfarenhet (minst 3 år på heltid i valfri bransch)...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Montreux
-
1 år
-
2024-09-02
-
Klassrum
Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Events Management - Kandidatexamen
4,8
(6)
SHMS – Swiss Hotel Management School
Ta en Kandidatexamen vid en av Schweiz mest erkända utbildare inom hotellbranschen - Swiss Hotel Management School. Kandidatprogrammet på Swiss Hotel Management...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Montreux
-
3 år
-
Klassrum
Masterutbildning i livsmedelsteknik och nutrition
Lunds universitet
Detta program riktar sig till studenter som vill lära sig mer om mat och vill arbeta med innovativa framtida livsmedel....
-
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
-
Lund
-
Klassrum
Kostvetarprogrammet
Umeå universitet
Kostvetarprogrammet passar dig som är intresserad av mat, måltider och hälsa. Som kostvetare kan du arbeta med att planera, leda...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Distans
-
Distans
Senare del Kostvetarprogrammet, T3
Umeå universitet
Kostvetarprogrammet passar dig som är intresserad av mat, måltider och hälsa. Som kostvetare kan du arbeta med att planera, leda...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Distans
-
Distans
Gastronomiprogrammet
Umeå universitet
Har du ett brinnande intresse för mat och måltider men också tycker att hållbarhet, ekonomi och människor är viktigt? Brinner...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Umeå
-
Klassrum
Gastronomiprogrammet
Högskolan Kristianstad
Gastronomiprogrammet är en bred, ämnesöverskridande utbildning som kombinerar naturvetenskap med samhällsvetenskap för att adressera dagens och framtidens samhällsutmaningar kopplade till...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Kristianstad
-
Klassrum
Livsmedelsprogrammet
Sveriges lantbruksuniversitet SLU
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Uppsala
-
Klassrum
Kulinarisk kock och måltidskreatör
Örebro universitet
Vill du skapa en hållbar framtid genom att arbeta med mat och måltider? Programmet Kulinarisk kock och måltidskreatör ger dig...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Hällefors
-
Klassrum
Miljövetenskapligt program, Hållbara livsmedelssystem
Örebro universitet
Vårt miljövetenskapliga program har ett unikt fokus på hållbarhetsfrågor genom hela livsmedelskedjan från jord till bord, både lokalt och globalt....
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Örebro
-
Klassrum
Sommelier och måltidskreatör
Örebro universitet
Vill du skapa en hållbar framtid genom att arbeta med drycker och måltider? Programmet Sommelier och måltidskreatör ger dig möjligheten...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Hällefors
-
Klassrum
Agronom - Livsmedel
Sveriges lantbruksuniversitet SLU
Programmet börjar med en introduktion till universitetsstudier och en översikt av livsmedelskedjan. Du läser också ämnen som kemi, biokemi, cellbiologi,...
-
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
-
Uppsala
-
Klassrum
Biotechnology, Msc Progr
Chalmers tekniska högskola
Analyse and manipulate biological systems at the interface between chemical engineering, food technology, molecular biology and medicine....
-
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
-
Göteborg
-
Klassrum
Visar 1-20 av 21 träffar